Ana SayfaÜnlülerSıla Ve Ahmet Kural Davasında Mahkeme Kararı!

İlgili Postlar

Sıla Ve Ahmet Kural Davasında Mahkeme Kararı!

Darp iddiaları üzerine 6 aydır duruşması devam eden ve aralarında anlaşma sağlanamayan Sıla ve Ahmet Kural Davasında Mahkeme Kararı!

Taraflar Arasında Anlaşma Sağlanamadı

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu davası yaklaşık olarak 6 aydır devam etmekte. Geçtiğimiz senenin ekim ayında Sıla Gençoğlu, Zekeriyaköyde’ki evde Ahmet Kural tarafından darp gördüğünü iddia etmişti. Yankı uyandıran bu haberde tüm gözler Kural’a çevrilmiş, Ahmet Kural ise darp iddialarını yalanlamıştı. Adli Tıb Şube Müdürlüğü Sıla Gençoğlu’nda basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek darp olduğunu iddianameye eklemişti. Taraflar arasında uzun süren anlaşmazlıktan sonra “İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu” Kural için hapis cezası isteğiyle mahkemeye başvurdu.

Ahmet Kural İle Sıla’nın Soruşturulmasında Yazışmalar Ortaya Çıktı!

Ahmet Kural’dan İnceleme Talebi

Kural’ın Sıla Gençoğlu’na şiddet gösterdiği iddialarına her duruşmada itiraz etti. Olayın gerçeğinin ortaya çıkması için elinden geleni yapacağının altını çizen Ahmet Kural geçtiğimiz duruşmada, olayın olduğu yerde inceleme talep etmiş ve olayla ilgili tanıkların dinlenmesini istemişti.

Sıla Kimdir?

Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural Davasında Mahkeme Kararı!

Mahkeme Ahmet Kural‘ın inceleme taleplerini reddetti. Buna karşılık olarak Kural’ın Avukatları hakim kararına red hakkını kullansa da, mahkemede reddi hakim talebinin reddine karar verildi. Kural “Hakaret”, “Basit Yaralama”, “Tehdit”  suçlarından 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler