Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural İtiraz Etti! Mahkeme Nasıl Bir Tutum İzledi?

İlgili Postlar

Ahmet Kural İtiraz Etti! Mahkeme Nasıl Bir Tutum İzledi?

Bugün 2. duruşması görülen Sıla ve Ahmet Kural davasında alınan karara Ahmet Kural itiraz etti. Mahkeme nasıl bir tutum izledi?

Avukatlar “Adil Yargı Yapılmıyor” Dedi

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural’ın davası 22.04.2019 tarihinde saat 9.30’da Çağlayan Adliyesi’nde görüldü. Mahkeme de olayı aydınlatmak için iki tarafında tanıkları bulunuyordu. Sıla Gençoğlu’nun getirilmiş olduğu 5 tanıdığı dinledikten sonra mahkeme Kural’ın tanıklarını dinlememe kararı aldı. Buna karışılık avukatları savunma yapabilmek için mahkemenin bu kararına itiraz etti. Ancak talep mahkeme tarafından reddedildi. Kural’ın avukatları ise “Şuan adil yargı yapılmıyor. Müvekkilimin adil bir biçimde yargılanmasını istiyoruz.” savunmasına bulundu.

Sıla Ve Ahmet Kural Davasında Mahkeme Kararı!

Uyuşturucu Testi İstedi!

Ahmet Kural hem kendisi için hem de Sıla Gençoğlu için uyuşturucu testi talebinde bulundu. Tehdit ve darp iddialarını sonuna kadar reddeden Kural “Sıla evime geldiğinde uyuşturucu kullanmıştı. Test yapılsın istiyorum.” dedi ancak bu mahkeme tarafından kabul edilmedi. Tanıklarının da dinlenmemesi üzerine Kural bunun onu karalama kampanyası olduğunu ifade etti.

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural İtiraz Etti! Mahkeme Nasıl Bir Tutum İzledi?

Ahmet Kural Mahkeme tarafından “Tehdit” suçundan 7 ay 15 gün, “Basit yaralama” suçundan 5 ay, “Hakaret”  suçundan da 4 ay 5 gün olmak üzere toplamda 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin almış olduğu karara karşılık olarak Kural’ın avukatı hızlı bir şekilde bu karar için itiraz dilekçesi oluşturdu. Mahkemenin tarafsız davranmadığını Kural’ın tanıklarını dinlemediğini bu dilekçede beyan eden Kural’ın avukatı Sibel Aydın mahkeme kararının ertelenmesini sağladı.

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler