Ana SayfaÜnlülerTarık Tarcan'dan Olay Yaratan Kıyaslama

İlgili Postlar

Tarık Tarcan’dan Olay Yaratan Kıyaslama

Uzun zamandır gündemde olmayan eski oyuncu sessizliğini bozdu. Tarık Tarcan’dan olay yaratan kıyaslama ünlü isimlerin hayranları tarafından çok eleştirildi!

Emekli Mi Oldu?

Çarkıfelek sunuculuğu ile ekranlara gelen Tarık Tarcan, uzun zamandır yeni bir projede yer almıyor. Sunuculuktan sonra birkaç dizi projesinde ekranlarda olan Tarcan emekli mi olduğu söyleniyordu. Sektörden uzak durmayı tercih ettiğini dile getiren eski oyuncudan olay yaratacak açıklamalar geldi.

İki Kez Hatim İndirdim Ama Deist Oldum!

Övdü mü? Yerdi mi? Anlaşılmadı

Sert üslubuyla bilinen Tarcan biri hakkında konuştuğunda neyi ima ettiğini anlamak oldukça zor.  Uzun zamandır gündemde olmayan Tarcan, son dönemlerde ki Türk dizilerini ve oyuncuların tutumlarını eleştirdi. Oyuncuların yüzünü eskitmesine büyük tepki gösteren Tarcan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin ekonomik zorlukları olmadığını kazandıkları paranın onlara bir ömür yeteceğini, her sene başka bir projede yer alarak ancak yüzlerini eskittiklerini dile getirdi. Bu yorum iki başarılı oyuncunun hayranlarını ise oldukça kızdırdı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalığlu Kıyaslaması!

Tarcan, Kıvanç Tatlıtuğ‘un isterse bir dünya starı olabileceğini ancak Kenan İmirzalıoğlu’nun sadece Türkiye’de oyunculuk yapabileceğini savunuyor. İki oyuncunun da çok başarılı olduğunun altını çizen Tarcan, Kıvanç’ın oyunculuğu ve yüz hatlarının yurt dışı projelerine el verişli olduğu hakkında olumlu yorumlar yaparken, Kenan İmirzalıoğlu’nu da bir hayli yermiş oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler