Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Canlı Yayında Murat Boz'un Sırrını Ağzından Kaçırdı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Canlı Yayında Murat Boz’un Sırrını Ağzından Kaçırdı

Birleşme partisi için Domik’e giden Murat Boz’a teşekkür etmek isterken Acun Ilıcalı canlı yayında Murat Boz’un sırrını ağzından kaçırdı!

İşle Başlayan Dostluk

Bildiğiniz gibi Murat Boz ve Acun Ilıcalı dostluğunun temeli O Ses Türkiye yarışmasından geliyor. Senelerdir birlikte çalışan ikili kısa zaman içerisinde yakın dost olmuşlardı. Hatta 2012 senesinde vermiş olduğu bir röportajda Murat Boz’a yeni tv projesi var mı diye sorular sorulduğunda Boz “Acundan başkasıyla çalışmam.” açıklamasını yaparak aralarındaki güçlü bağı vurgulamıştı.

Acun Ilıcalı Açıkladı: Aslı Enver ile Murat Boz Barıştı mı?

Bir Ayrı Bir Barışık

Murat Boz ile Aslı Enver ilişkisi neredeyse 3 senedir devam etmekte. Ancak çift bu ilişki de sürekli kavga haberleriyle gündeme geldiler. Geçtiğimiz sene 2.5 senelik ilişkisini bitiren çift bir süre ayrı kaldıktan sonra ayrılığa dayanamayarak yeniden bir araya geldi. Barışma sorularına ise Aslı Enver’den “Evet barıştık. Ama özel hayatımız hakkında konuşmamaya karar verdik.” açıklamasını yaparak ilişkilerini bundan sonra göz önünde yaşamayacaklarını vurgulamıştı.

Aslı Enver Kimdir?

Acun Ilıcalı Canlı Yayında Murat Boz’un Sırrını Ağzından Kaçırdı

Survivor’un birleşme partisi için Acun Ilıcalı dostu ve çalışma arkadaşı olan Murat Boz’u Dominik’e çağırdı. Bu teklifi reddetmeyen Boz ise yoğunluk takvimini ayarlayarak birleşme partisine katıldı. Acun Ilıcalı’nın Murat Boz’a teşekkür ederken ağzından kaçırdığı detaysa ilgi çekti. “Murat Boz’a çok teşekkür ediyoruz, dünyanın bir ucuna yine sağolsun bizim için geldi. Her zaman beraberiz yıllardır. İnşallah ben de onun düğününe gideceğim, dünyanın bir ucuna” demesi Boz ve Enver çiftinin yakın zamanda evleniyor mu sorusunu gündeme getirdi.

Murat Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler