Ana SayfaDedikoduMerdivenlerde Öpüşürken Kameralara Yakalandılar!

İlgili Postlar

Merdivenlerde Öpüşürken Kameralara Yakalandılar!

Asmalımescit’te eğlence sonrası mekan çıkışında Ece Sükan ve Uğur Güven çifti merdivenlerde öpüşürken kameralara yakalandılar! Çift hakkında ilginç iddialar var.

Soruları Yanıtsız Bıraktılar

Kameralara yakalanan Ece Sükan ve Uğur Güven çifti kendilerine yöneltilen sorulara hiçbir yanıt vermediler. Çift hafta da Bebek’te öpüşürken kameralara yakalanmışlardı. Bu konu hakkında basının yoğun sorularına maruz kalsalar da sessizliklerini korudular. Basın yanlarına geldikten sonra çift taksiye binerek hızlıca uzaklaştı.

Ece Sükan: Şeyma İçin Psikoanaliz Yaptım!

Reklam İlişkisi Mi?

Birliktelikleri gündeme geldiğinden beri ilişkileri ve yakalanma haberleri sürekli gündeme gelen çift hakkında reklam ilişkisi yaşadıkları öne sürüldü. Kameralardan uzak durmak için bir çaba sarf etmeyen çiftin birlikteliklerinde çıkan haberlerin onları rahatsız etmiyor olması amaçlarının bu olduğu yönünde dedikodulara neden oldu.

Merdivenlerde Öpüşürken Kameralara Yakalandılar

Ece Sükan ve Uğur Günay çifti objektiflere öpüşürken yakalanmışlardı. Asmalımecit’te bulunan Soho isimli mekandan çıkan çift taksi bekledikleri mekanın önünde öpüşmeye başladılar. Olay hakkında iddialar ise, Uğur Güven’in dışarıda gazetecilerin olduğunu tahmin ederek mekana taksiyi içeri almalarını söylediği ancak buna rağmen merdivenlerde taksi bekledikleri yönünde.

Ece Sükan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler