Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Hakkındaki İddialara Sert Tepki!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Hakkındaki İddialara Sert Tepki!

Genç şarkıcı hakkında çıkan yorumlara tepki gösterdi. Henüz 19 yaşında olan Aleyna Tilki’den hakkındaki iddialara sert tepki geldi!

Birbirlerini Sosyal Medyada Takipten Çıktılar

2016 senesinde Aleyna Tilki “O Ses Türkiye” yarışmasına katılarak genç yaşına rağmen güçlü sesiyle izleyenleri ektilemiş ve destek görmüştü. 2016 senesinde ise Emrah Karaduman prodüktörlüğünde “Cevapsız Çınlama” adlı şarkıyla profösyonel hayata merhaba demeye çalışmıştı. Ancak bu dönemde Tilki ve Karaduman hakkında ortalıkta birçok söylenti dolaşmaya başlamıştı. 30 yaşında olan Karaduman’la Aleyna arasındaki güçlü ilişki iddialarına karşılık ikili bir yakın dost olduklarını bir bunun kimseyi ilgilendirmediği yönünde açıklamalar yapmıştı. Geçtiğimiz aylarda Tilki Karaduman’la ilgili olan paylaşımları aşk iddialarını doğrulayarak ayrıldıkları iddialarını meydana getirdi. İkili birbirlerini sosyal medya hesaplarından takipten çıkması ve Aleyna’ın da yeni şarkısı için başka bir prodüktörle çalışacak olması da gözlerden kaçmadı.

Emrah Karaduman Kimdir?

Soluğu Yurt Dışında Alıyor

Son dönemlerde sıklıkla yurt dışına çıkan genç şarkıcı geçtiğimiz sene hayranlarına bir yurt dışı projesinin müjdesinin çalışmaları olduğunu ima etmiş ve bunun hakkında bir fotoğraf paylaşmıştı. Ancak üzerinden zaman geçmesine rağmen Tilki’nin bahsettiği projeden bir gelişme haber gündeme gelmedi. Bu akla proje söylenti çıkarmak için miydi yoksa iptal mi edildi sorularının düşmesine neden oldu.

Aleyna Tilki Emrah Karaduman İçin Gözyaşı Döktü!

Aleyna Tilki’den Hakkındaki İddialara Sert Tepki!

Aleyna Tilki son dönemlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla oldukça dikkat çekiyor. Genç şarkının cesur pozları hayranları arasında çok konuşulsa da, atmış olduğu  fotoğrafta şiş yüzü ve şiş dudakları eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Estetik yaptırdığı iddia edilen genç şarkıcıya hayranları “Bunu yüzüne nasıl yaparsın?” tepkilerinde bulunmuşlardı. Aleyna Tilki ise hakkında çıkan estetik iddialarına sert bir çıkış yaptı. Tilki “Yüzümde estetik yok, Ergenlik şişliği var.” diyerek ilk defa yaşının arkasına sığınmış oldu. Yüz şişkinliği belki ergenliktendir, ama ergenlik döneminde dudak dolmasını ilk defa duyan Tilki hayranlarının bu sorularına net bir cevabı almak için, Tiki’nin ergenlikten çıkmasını beklemeleri gerekiyor.

Aleyna Tilki'den Hakkındaki İddialara Sert Tepki!
Aleyna Tilki’den Hakkındaki İddialara Sert Tepki!

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler