Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Açıkladı: Aslı Enver ile Murat Boz Barıştı mı?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Açıkladı: Aslı Enver ile Murat Boz Barıştı mı?

Yaşadıkları aşkla olduğu kadar ayrılıkları ile de oldukça konuşulan Aslı Enver ve Murat Boz barıştı mı? Acun Ilıcalı konu hakkında ne söyledi? İşte haberimiz ile ilgili tüm ayrıntılar…

Aslı Enver ile Murat Boz Pişti Oldu!

Kedisini de Alıp Evden Ayrıldı

Başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver, genç kızların hayran olduğu yakışıklı sanatçı Murat boz ile sürdürdüğü 2,5 yıllık ilişkisine; geçtiğimiz Nisan ayında son vermişti. Birlikte yaşadıkları evden kedisi Düşes’i de alıp ayrılan Aslı Enver, ortak tüm paylaşımlarını silmişti.Bugüne kadar ayrılıkları hakkında hiç bir açıklamaya yapmayan ikiliden, hayranları hep bir barışma hamlesi bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Aslı Enver’in arkadaşları ile gittiği bir balıkçıdan sosyal medya hesabına bir hikaye eklemesiyle,  Murat Boz’un bilerek aynı mekana gittiği bir hayli konuşulup yazılmıştı. Barışma sinyalleri mi atılıyor diye merak edilen bu haberlerin arkasından iki taraf da herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Aslı Enver kimdir?

Acun Ilıcalı Kafaları Karıştırdı

TV8’de yayınlanan Gel Konuşalım programında konuyla ilgili yorum yapan sunuculara bir mesaj atan Acun Ilıcalı, “Bence barışırlar” yorumunu yaptı. Dostlarının özel hayatı ile ilgili yorum yapmaması ile bilinen Acun Ilıcalı, bu mesajı ile kafaları bir hayli karıştırdı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler