Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal ve boşandığı eşi Emina Jahovic kavga etti!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ve boşandığı eşi Emina Jahovic kavga etti!

Mustafa Sandal ve boşandığı eşi Emina Jahovic kavga etti! Geçtiğimiz aylarda boşanan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, boşanmanın ardından teknelerinde bir araya geldi. Eski çift, teknede tartıştı. Detaylar ve tartışmanın ayrıntıları haberimizde…

Mustafa Sandal’ın Eski Eşi Emina, Sonunda Tüm Gerçekleri Anlattı!

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, boşanmanın ardından ilk kez bir araya geldi

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve on yıllık eşi, iki oğlunun annesi şarkıcı Emina Jahovic, geçtiğimiz Haziran ayında tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, boşanmanın ardından ilk kez bir araya geldi.

Mustafa Sandal kimdir?

Emina Jahovic gerildi

Bozburun’da demirli olan teknelerinde bir araya gelen Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, basın mensuplarının objektifine yansıdı. Sabahın erken saatlerinde tekneye gelen Emina Jahovic, teknenin üst kısmına geçip oturdu. Elinden telefonu olan Jahovic’in, sürekli telefonu ile ilgileniyor olması dikkat çekerken, eski eşi Mustafa Sandal’ın yanına gelmesi ile gerildi.

Emina Jahovic Kimdir?

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic kavga etti

Aniden yerinden kalkan Emina Jahovic, Mustafa Sandal’a el hareketleri ile sinirli şekilde söylenmeye başladı. Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ı tehdit eder gibi tavırlar sergiledi.

Elinden telefonu bir an olsun düşürmedi

Mustafa Sandal ile tartıştıktan sonra yanından ayrılan Emina Jahovic, teknenin ön kısmına geçti ve tek başına güneşlenmeye başladı. Emina Jahovic’in cep telefonunu elinden bir an olsun düşürmemesi dikkat çekti.

Emina Sandal, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Mustafa Sandal ile olan evliliğinin bitişi hakkında şöyle konuşmuştu: Kalbimde büyük bir aşkla, evliliğimin ömür boyu sürmesi arzusuyla evlendim. Ama ne yazık ki, bazı şeyler elimde değildi. Söyleyeceğim tek şey, nikâh masasında verdiğim sözü asla bozmadığım. Sadece hassas ve kırılgan biri olarak bazı şeylerin üstesinden gelemedim. Ne yazık ki, boşanma hayattaki çok zor süreçlerden biri ve üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, çocuklarım için de benim için de kolay değildi. Biliyorum ki, artık beni bekleyen çok daha büyük bir sorumluluk var. Bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım. Yapım gereği her şeyi olumlu taraftan görmeye çalışıyorum, bu yüzden sonuçların hepimiz için daha iyi olacağına inanıyorum. Mustafa ile sonsuza kadar süreceğini düşündüğüm hayatım maalesef söndü ama birlikte yaşadıklarımız hiç bir zaman unutulmayacak. Birlikte iki güzel çocuk büyütüyoruz, evliliğimizden sadece güzel anları hatırlamaya çalışacağım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler