Ana SayfaÜnlülerÜnlü Sunucunun Burnu Kırıldı!

İlgili Postlar

Ünlü Sunucunun Burnu Kırıldı!

Yaşadığı talihsizlik sonucu burnu kırılan ünlü sunucu kim? Nasıl burnunu kırdı? Sosyal medya hesabından kendisi ile nasıl dalga geçti? İşte haberimiz hakkında tüm detaylar…

TRT1’de Yayınlanan “Yeşil Yol” Sosyal Medyada Çok Tartışıldı!

Trump Burnumu Kırdı! Estetik Yaptıracağım

TRT Haber’de canlı yayınlanan Gece Bakışı programının sunucusu Fuat Kozluklu’nun burnu kırıldı. Stüdyo çıkışı dalgınlıkla burnunu cam kapıya çarptığını ve kaza sonrası bir operasyon geçirdiğini duyuran usta gazeteci Fuat Kozluklu, yaşadığı talihsiz kaza sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla olayı ti’ye alıp ““Trump burnumu kırdırdı. Estetik yaptıracağım” yazdı.

Deneyimli gazeteci; yakın arkadaşı olan Prof. Dr. Sedat Aybar’ın, kendisinin yaşadığı bu büyük olay karşısında esprili bir dille kaleme aldığı şu yazıyı da paylaştı :

“Cesur gazeteci Fuat Kozluklu saldırıya uğradı. Saldırganlardan dördünü hastanelik eden Kozluklu, kaçan diğer saldırganları kovalarken ayağının kayıp düşmesi sonucu hafifçe yaralandı. Saldırıyla ilgili ilk açıklamasında polis, bu menfur saldırının Adnan Oktar’ın kedicikleriyle veya Mister Donald Trump’la bir ilgisinin olmadığını; başka kediciklerden ve dış güçlerden şüphelenildiğini belirtti. Saldırının ardından konuşan Fuat Kozluklu, bu tür olaylarla çok karşılaştığını, her seferinde kendisine saldıranları pişman ettiğini, bu işin de sonuna kadar gideceğini, gerekirse Malatya’dan takviye yardım getireceğini bildirdi. Kendisine geçmiş olsun dilekleri için hastaneye koşan medya, siyasetçi, bilim insanı ve öğrenci kalabalığı izdihama neden oldu, polis hastane yolunu trafiğe kapattı.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler