Ana SayfaÜnlülerKemal Sunal'ı eleştiren Cemile Bayraktar'a tepkiler büyüyor

İlgili Postlar

Kemal Sunal’ı eleştiren Cemile Bayraktar’a tepkiler büyüyor

Kemal Sunal’ı eleştiren Cemile Bayraktar’a tepkiler büyüyor. Merhum sanatçı Kemal Sunal hakkında yaptığı yorumlar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Cemile Bayraktar’a tepkiler çığ gibi. Cemile Bayraktar’a bir tepki de Fatih Altaylı’dan geldi. Fatih Altaylı, yazısında Kemal Sunal hakkında yorum yapan Cemile Bayraktar’ı eleştirdi. İşte Fatih Altaylı’nın o yazısı…

Kemal Sunal yorumlarıyla gündem olan Cemile Bayraktar’dan sürpriz hamle!

Kemal Sunal filmleri bu ülke insanına hakarettir

Türkiye’de filmleri en çok seyredilen, üzerinden yıllar geçtiği halde hala güldüren, düşündüren, eğlendiren Kemal Sunal’ın filmlerini eleştirmiş adını hayatımda ilk kez duyduğum ve duyduktan yaklaşık 3 saniye sonra unuttuğum biri. Demiş ki, “Kemal Sunal filmleri bu ülke insanına hakarettir”

Kemal Sunal kimdir?

Türk halkına açık hakarettir

Açıkçası bu cümlede bir Kemal Sunal’a değil, Türk halkına açık bir hakaret görüyorum. Bu filmler bu kadar izlenip bu kadar sevilmişse ve bunu iddia eden adını hatırlamadığım kişi bu filmlerin hakaret olduğunu düşünüyorsa bu halka hakarettir, Sunal’a değil.

O kişinin Kemal ağabeyin adıyla birlikte anılması ayıptır

“Tabii işin bir diğer tarafı da Sunal ailesinin bu kişi ciddiye alıp yanıt vermesi. İşiniz gücünüz mü yok da her türlü saçmalığa, zırvalığa yanıt veriyorsunuz. O yazının adını bilmediğim yazarı ile Kemal Abi’nin adını yan yana anmak dahi Kemal Abi’ye yapılmış bir ayıptır.”

Cemile Bayraktar, Kemal Sunal ile ilgili “Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de.” şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Gelen tepki ve eleştirilerin ardından yeni bir paylaşım yaparak mahkemeye başvurduğunu açıklamış ve “Kemal Sunal filmleri ile büyüdük, o kutsalımız, konuşamazsın” diye söze başlayıp diğer kutsallar; kadın, anne, din daha ne varsa onlara en galiz küfürleri edenlerin değeri, tabusu yok terbiyesizliği var. Merak ediyorum Kemal Sunal, bu halka mı sırtını dayadı? Hepsine dava açtım.” şeklinde yeni bir paylaşım yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler