Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Hastaneye mi Kaldırıldı?

İlgili Postlar

Gülben Ergen Hastaneye mi Kaldırıldı?

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, hastaneye mi kaldırıldı? Sanatçının sağlık durumu nasıl? Bu haberi kim paylaştı? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı mı? İlk kez açıkladı..

Serum Tedavisi Görüyor

Sanatıyla olduğu kadar yaşadığı aşk ilişkileri ile de oldukça konuşulan Gülben Ergen, konser vermek için gittiği Kırklareli Babaeski’de hastanelik oldu. Hastanede serum verilerek tedavi edilen Ergen’in yanından 4 aydır sevgili olduğu Burak Törer, bir dakika dahi ayrılmadı. 

Sevgilisi gülben Ergen’in hastanede serum alırken çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Burak Törer “İyi günde, kötü günde” notunu düştü.

Sosyal medya hesabından yine kolunda serum ile çekilen bir fotoğrafını ekleyen Gülben Ergen ise “Konser öncesi nazar ziyaretime gelmiş” yazarak son durumunu takipçileri ile paylaştı.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen’de Yanlız Bırakmamıştı

Geçtiğimiz günlerde rutin sağlık kontrolü için özel bir hastaneye gidip tepeden tırnağa muayene oaln Burak Törer’i yanlız bırakmayan Gülben Ergen; sevgilisi hakkında çıkan ameliyat oldu söylentilerini yalanlayıp, “Çok şükür tüm sonuçlar iyi çıktı” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler