Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı mı? İlk kez açıkladı..

İlgili Postlar

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı mı? İlk kez açıkladı..

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı mı? İlk kez açıkladı.. Bir süredir aşk yaşayan Gülben Ergen ve Burak Törer, ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü çift, ayrılık iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Gülben Ergen ve Burak Törer aşkı bitti mi? Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı mı? Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen’den şarkı müjdesi!

Gülben Ergen ve Burak Törer aşkı bitti mi?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bir süredir Burak Törer ile aşk yaşıyor. Birbirlerine karşı aşklarını sık sık sosyal medyada dosta düşmana ilan eden ünlü çift, dönem dönem ayrılık iddiaları ile gündeme geliyor. Yine ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Gülben Ergen ve Burak Törer çifti, bu defa gerçekten ayrıldı mı?

Gülben Ergen kimdir?

Sevgilisine bağırdı

Bodrum’da tatil yapan Gülben Ergen ve Burak Törer’in, kavga ettikleri ve ayrıldıkları iddia edilmişti. İddialara göre; Gülben Ergen geçtiğimiz hafta yazlığın terasında sevgilisi Burak Törer’e yüksek sesle “Bana nasıl güvenmezsin? Sen bana inanmayacaksın da kime inanacaksın? Bana güvenmelisin.” diye bağırdı.

Gülben Ergen’den ayrılık açıklaması

Önceki akşam Bebek’te bir otelden el ele çıkan Gülben Ergen ve Burak Törer çifti mutluluk pozları verirken, geçen hafta büyük bir kavga edip ayrıldıkları yönündeki iddialar hakkında da konuştu. Gülben Ergen, ayrılık iddiaları ile ilgili “Bizden yana öyle bir şey yok, gerçekten yok. Gördüğünüz gibi her şey yolunda.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler