Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan, oğlu Oğulcan'a kimi örnek gösterdi?

İlgili Postlar

Seda Sayan, oğlu Oğulcan’a kimi örnek gösterdi?

Seda Sayan, oğlu Oğulcan’a kimi örnek gösterdi? Oğlu Oğulcan’ı işlerinin başına geçirmeye karar veren ünlü sanatçı Seda Sayan, oğluna kimi örnek gösteriyor? Seda Sayan, oğlu Oğulcan’a hangi ünlü iş adamını örnek gösteriyor? Detaylar haberimizde…

Seda Sayan’dan Yeğenine Destek!

Seda Sayan oğluna kimi örnek gösteriyor?

Ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün Etiler’de mülk sahibi olduğu restoranda arkadaşları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının objektifine yansıyan Seda Sayan, kendisini görüntüleyen muhabirler ile sohbet etti. İşlerini oğlu Oğulcan’a devrettiğini ifade eden Seda Sayan, oğluna örnek gösterdiği kişinin kim olduğunu açıkladı ve “Geçen Hacı Sabancı’nın bir röportaj videosunu Oğulcan’a izlettim. Örnek alsın diye.” dedi.

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan oğluna nasıl sahip çıktı?

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan, daha önce yurt dışında katıldığı bir partide tayt giydiği için eleştirilmişti. Sayan, o dönemde oğluna destek olmuş ve Oğulcan hakkında “Aslan gibi evladım var. Çocuğumla gurur duyuyorum. Allah beni evladımdan yana güldürüyor. Ondan memnunum, tayt da şort da giyse o benim aslan oğlum. Ben değil o üzüldü.” diyerek destek vermişti.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, Seda Sayan’ın Sinan Engin ile olan evliliğinden dünyaya getirdiği çocuğudur. Seda Sayan, oğlu Oğulcan’ı 1990 yılın’ın Ağustos ayında kucağına aldı. Oğulcan Engin, Seda Sayan’ın ilk ve tek çocuğudur. Şimdilerde, annesinin işlerini devraldı ve yürütmekle ilgileniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler