Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Büyük Korkusu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Büyük Korkusu!

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bir isim Aleyna Tilki. Yaptıklarıyla fenomen olan ve birçok kesim tarafından eleştirilen Aleyna Tilki, bu kez annesiyle geldiği Bebek’teki bir mekanda görüntülendi. Genç yaşına rağmen birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen Aleyna Tilki’nin dizlerindeki yaralarının sırrı ne? Aleyna Tilki kimin yüzünden yarandı? Merak edilenlerin detayları haberimizde…

Aleyna Tilki Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürttü

Emrah’dan Tatsız Şaka

Herkes bir anda onu konuşmaya başladı. Her yaptığı olay olan Aleyna Tilki, hem yaşından hem de tavırlarından dolayı birçok kez eleştiri almıştı. Aleyna Tilki’nin bu sefer gündeme gelme nedeni ise dizindeki yaralar. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Emrah Karaduman’ın yaptığı tatsız şaka nediyle düşerek dizinden yaralandığını söyleyen Aleyna Tilki; dizini ve çoraplarını göstererek, “Emrah, beni ‘Kertenkele geliyor kaç’ diye korkutunca ben de koştum ve merdivenlerden düştum, o yüzden dizim yara oldu. Kertenkeleden çok korkuyorum. Hayranlarım bu sıcakta uzun çorap giydiğim için beni eleştiriyor ama düştüğümde uzun çoraplarım olmasaydı dizim daha kötü olabilirdi. O uzun çoraplar kurtardı beni. Günlük hayatımda korumam yok” dedi.

Yemekler Anneden!

Annesi  Havva Tilki ile birlikte kafede üç saat boyunca vakit geçiren Aleyna Tilki, bu süre boyunca elinden telefonunu bir dakika dahi olsa bırakmadı. Oradan çıkışta kısa da olsa muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, “Bugün toplantılarım vardı. O yüzden toplantı öncesi annemle baş başa yemek yedik. Annem birçok toplantıda yanımda oluyor. Şimdi gelen hesapları annem ödüyor ama ben de o yaşlanınca ona bakacağım” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler