Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürttü

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürttü

Her yaptığı her söylediği olay olan Aleyna Tilki, hakkında çıkan Türkiye haberine ateş püskürttü. Aleyna Tilki, hakkında çıkan “Türkiye’de tatil mi yapılır? haberlerine instagram hesabından cevap verdi. Detaylar haberimizde….

Aleyna Tilki Gecelerde!

Aleyna Tilki Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürttü

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün arkadaşı ile birlikte gece kulübünde eğlendi. Gece saati çıkarken muhabirlere yakalanan Aleyna Tilki’nin “Türkiye’de tatil yapılır mı?” sözleri söylediğini iddia edildikten sonra sosyal medya hesabında herkes tarafından topa tutulmuştu. Genç popçu hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından açıklık getirdi.

Aleyna Tilki Alışverişte Görüntülendi

Aleyna Tilki: “Zaman zaman yanlış haberler olabileceğini anlıyorum. Ama yalan habere hayır. Ağzımdan çıkmayan cümlelerle haber olmak çok sıkıcı. Tatil yapamadığım için kendimi yorgun ve yaşlıhissettiğimi söyledim ama ne yurt dışında tatil yapacağımı söyledim ne de Türkiye de tatil mi yapılır? Dedim… Gerçi insanlar her şeyin farkında ve benim ne söyleyip söyleyemeyeceğimi, yapıp yapmayacağımı biliyorlar artık… Ha merak eden vardır belki…fikrimi söyleyeyim. Türkiye’de on numara tatil yapılır. Zaman bulup yapanlara da çok özeniyorum…” açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürttü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler