Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Gecelerde!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Gecelerde!

Geçen seneden beri yaptığı müthiş çıkışla olduğu kadar sansasyonlarıyla da adından devamlı söz ettiren Aleyna Tilki, gece nerede yakalandı? Kiminle yakalandı? Neler anlattı? 18 yaşını geçtiğimiz aylarda dolduran genç şarkıcı hangi kulübe üye? İşte haberimiz…

Ajda Pekkan’dan Aleyna Tilki açıklaması

Aleyna Tilki Gecelerde!

Önceki gece geç vakitlerde Beyoğlu’nda gazetecilere yanında bir kız arkadaşıyla yakalanan Aleyna Tilki sempatik tavırları ile poz verdi. 18 yaşına basar basmaz üye olduğu Tepebaşı’nda bulunan ‘zenginler kulübü’ olarak da adlandırılan mekanın önünde görüntülenen Aleyna Tilki, gazetecilerin henüz bronzlaşmaması hakkında yorum yapması üzerine “Türkiye’de tatil mi yapılır?” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

Kendimi Yaşlanmış Hissediyorum

Gazetecilerin tatil yapmaya fırsat bulamadınız mı sorusu üzerine; “Kendimi yaşlanmış hissediyorum, çok yorgunum. Çok çalıştığım için tatil yapmaya fırsat bulamıyorum. Yapacak olsam da bu Türkiye olmaz zaten. Türkiye’de tatil mi yapılır? Yurtdışını tercih ederim” diyerek cevap verdi. Aracının gelmemesi üzerine arkadaşıyla elele tutuşarak samimi pozlar sergileyen genç sanatçı, tekrar tekrar poz çekilmek istedi. Haftasonları kulüpte geç saatlere kadar eğlenen Aleyna Tilki, genelde gazetecilere yakalanmamak için diğer ünlüler gibi arka kapıdan çıkıyor. Tabii bu kulübe herkes üye olamıyor. Medya, reklamcılık, sinema gibi kreatif sektörlerde çalışıp başarılı olmak şart. En az iki üye tarafından referans olarak gösterilmeniz gerekiyor. Komite, üyelerin özel yaşamını takip ediyor. Basında olumsuz haberlerle yer alan, adı sık sık skandallara karışan kişilerin üyelikleri iptal ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler