Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz ölümden döndü!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz ölümden döndü!

Kerimcan Durmaz ölümden döndü! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ölümden döndü. Durmaz, büyük bir kazadan son anda kurtuldu. Kerimcan Durmaz nasıl kaza yaptı? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Slip mayolu Kerimcan Durmaz sosyal medyayı salladı!

Kerimcan Durmaz büyük bir tehlike atlattı

Sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımları ile popüler olan ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kerimcan Durmaz, ölümden döndü. Durmaz, aracı ile yolda seyir halindeyken bir anda lastiği patladı. Paramparça olan lastik nedeni ile araç savrulma tehlikesi geçirdi.

Kerimcan Durmaz kimdir?

Savrulma tehlikesi atlattı

Kerimcan Durmaz, Didim’den İstanbul’a gitmek için aracı ile yola çıkmıştı. Seyir halinde olduğu sırada bir anda aracın lastiği patladı. Savrulma tehlikesi atlatan aracını zar zor yol kenarına çeken Kerimcan Durmaz, aracının lastiğinin paramparça olduğunu gördü.

Kerimcan Durmaz’ın aracının lastiği paramparça

Kazanın şokunu üzerinden atan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, aracının lastiğinin fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Durmaz, paylaşımına “Nazarın bu kadarı” şeklinde not düştü.

İşte Kerimcan Durmaz’ın ölümden döndüğü o fotoğraf

Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından yayınladığı eğlenceli videoları ile tanınmaya başlamıştı. Gittikçe takipçi sayısı artan Durmaz, sosyal medya fenomeni haline geldi. Kerimcan Durmaz’ın şimdilerde binlerce takipçisi bulunuyor. Gittikçe daha da popüler olan fenomen Kerimcan Durmaz, şimdilerde DJ’lik de yapıyor. Performansı ile çok beğeniliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler