Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGülben Ergen'den şarkı müjdesi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den şarkı müjdesi!

Son günlerde sevgilisi Burak Törer ile sorun yaşadığı yönündeki haberleriyle gündeme gelen Gülben Ergen, yaptığı açıklamada bir de şarkı müjdesi verdi. İşte detaylar.

Burak Törer ile ilişki yaşadığı öğrenildikten sonra magazin dünyasının yakından takip edilen isimlerinden birisi olan Gülben Ergen, mekan çıkışı gazetecilerle bir araya geldi. Ayaküstü sorulara yanıt veren ünlü şarkıcı, ayrılıktan albüm hazırlıklarına kadar detaylar verdi.

Gülben Ergen ve Burak Törer aldatma iddialarına ne dedi? 

“Ayrılık yok”  

Burak Törer ile sorun yaşadığı ve ayrılacağı yönündeki haberleri sorulan Gülben Ergen, bu konuda net konuştu. Ayrılık ya da sorunun olmadığını söyleyerek iddiaları yalanlayan Gülben Ergen, “Bizden yana öyle bir şey yok. Gerçekten öyle bir şey yok” dedi.

Gülben Ergen kimdir?

Yeni single her an gelebilir!

Gülben Ergen’in açıklamalarında dikkat çeken kısım ise yeni çalışmaları oldu.  Bodrum tatili sonrasında albüm çalışmalarına devam ettiği öğrenilen sanatçının albüm hazırlıklarının tamamlanmasını beklemeden bir single ile piyasaya giriş yapabileceğini söyledi. “Okumalarım hâlâ devam ediyor. Biz albüm için çalışıyoruz. Ş u an yedinci şarkıdayım ama ani bir karar ile single’da çıkartabilirim” diyen Gülben Ergen, hayranlarına da yeni şarkıların geleceğini müjdeledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler