Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFerman Akgül'den telefon sitemi: Bizi telefondan izliyorlar!

İlgili Postlar

Ferman Akgül’den telefon sitemi: Bizi telefondan izliyorlar!

maNga grubunun solisti Ferman Akgül, Bodrum’da vereceği konser öncesinde açıklamalar yaptı. Ferman Akgül konsere telefonla katılan dinleyicilere sitem etti.

4 Ağustos’ta Bodrum Unplugged Music Festival’ine katılacak müzisyenlerden birisi olan Ferman Akgül, telefon kullanımına dair yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Akıllı telefonların hayatın her alanında olduğunu söyleyen ve bu duruma sitem eden “Konserde bazen seyirciye bakıyorum. Öyle bir an geliyor ki herkes telefonundan bizi izliyor” dedi.

Ferman Akgül kimdir?

Ferman Akgül’den yeni karar: Anı hisset!

Telefonla ilgili yaşanan bu durum nedeniyle konser öncesinde karar alan Akgül, Anı Hisset mottosuyla sahnede olacağını söyledi.  “Kablolardan kurtulmak mümkün değil tabii ki ama azaltmak ve biraz daha fazla sohbet etmek mümkün. Yemek yerken bir an geliyor, herkesin kafası telefonda. Korkunç bir tablo. Konserde bazen seyirciye bakıyorum. Öyle bir an geliyor ki herkes telefonundan izliyor bizi. O yüzden bu festivali anı hisset mottosuyla düzenleme kararı aldım. En azından bir kaç saatliğine de olsa kablolardan kurtulmamız lazım” diyen ünlü sanatçı, konseri ile birlikte bu konuda dikkat çekmek istiyor.

“Canlı müzik isteniyor”

Son dönemlerde festival ve canlı performansların artmasına da değinen ünlü isim , “Tüm dünyada canlı müzik ve festivaller yükselişte. Çünkü teknoloji hala ve iyi ki konser keyfini sanallaştıramadı. Akustik çalmak ise canlı müziğin çok daha özel bir durumu. Çünkü akustik enstrümanlar kullanılıyor. Daha çıplak sesler, daha sakin bir hava, seyirci ile müzisyen daha iç içe oluyor. Ve en önemlisi de artık izleyici sahnede mümkün olduğunca canlı müzik dinlemek ve görmek istiyor” dedi.

Konserlerinde yoğun bir kalabalığa karşı şarkı söyleyen başarılı şarkıcı, Bodrum konseri ile birlikte başlayacak yeni düzende akıllı telefon kullanımı noktasında değişiklik hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler