Ana SayfaKültür ve SanatMüzikNeşet Ertaş artık pullarda da hatırlanacak

İlgili Postlar

Neşet Ertaş artık pullarda da hatırlanacak

FestiHayatı ve müzik yaşamı ile Türkiye’de unutulmaz bir isim olmayı başaran Neşet Ertaş için Kırşehir Belediyesi tarafından özel pul bastırıldı.

Kırşehirli olan ve Kırşehir bölgesi için önemi büyük olan Neşet Ertaş için bu yıl Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali’nin ikincisi düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl itibari ile yapılmaya başlanan etkinliğin 3, 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde düzenleneceği belirtilirken bu festival ve usta anısına PTT ile işbirliği yapan belediye özel bir pul tasarımı yaptı.

Neşet Ertaş kimdir?

Neşet Ertaş pulu ilgi görüyor

Festival Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi, Ankara Güzel Sanatlar ve Müzik Üniversitesi katkıları ile düzenleniyor. Festivalde anı için hazırlanan pullar şimdiden dikkat çekti. Festivalin dikkat çekmesi ve tanınması adına reklam amaçlı olarak da yapılan pullar festival boyunca tanıtılacağı gibi daha sonra PTT’de de kullanımda olacak.

Usta isim unutulmuyor!

Belediye tarafından ünlü usta anısına yapılan bu jest, sanatçının sevenleri tarafından da övgü aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediyesi başkanı Bahçeci ise “Bu yıl 2’ncisini düzenleyeceğimiz festival anısında büyük ozanın da resminin bulunduğu bir pul basımı gerçekleştirdik. Belediye olarak gönderdiğimiz mektup, tebrik kartlarında ve diğer posta işlerinde bastırdığımız pulları kullanacağız. Festivalimizin tanıtımına da katkısı olacağını düşündüğümüz pulların basımında emeği geçen PTT yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşma oldukça dikkat çekerken pullar şimdiden ülke gündeminde yer aldı.

İşte o pullar;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler