Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMansur Ark geri dönüyor!

İlgili Postlar

Mansur Ark geri dönüyor!

15 yıldan beri müzik piyasasında yer almayan ve Bodrum’a yerleşen Mansur Ark geri dönüyor. İşte detaylar.

Türkiye’de bir dönemin en popüler şarkıcılarından birisi olan ve 90’lara damga vuran Mansur Ark, uzun bir aranın ardından yeniden geri döndü. “Bi Ton” isimli şarkısı ile Mansur Ark geri dönüyor, 90’ların yıldızı yeniden aramızda gibi haberlerle dönüşü gündeme gelen şarkıcı, 15 yıllık süre içerisinde neler yaptığını anlattı.

Mansur Ark kimdir?

“Müzikten hiç kopmadım”

15 yıllık süre içerisinde Bodrum’da sakin bir yaşma sürdüğünü söyleyen Mansur Ark, hiçbir zaman müziği bırakmadığını ve müzikten kopmadığını söyledi. Türkiye’de son dönemlerde sahte tıklama tartışmalarına da değinen şarkıcı, “Bir şarkıyı nasıl 50 milyon kişi dinler aklım almıyor. Ben hile hurda bilmem. Zaten biz zamanında gönüllere tıkladık” dedi.

En çok dinlenenlerde yer almıştı!

Sana Demedim Mi? Gazla Gitsin ve Maalesef adlı şarkıları ile bir dönemlerde en çok dinlenenler listesinden düşmeyen Mansur Ark, Bİ Ton şarkısı ile yine iddialı. “15 yıldır Bodrum’da yaşıyorum. Yılın belirli dönemlerinde İstanbul’a geliyorum. Ortalarda gözükmediğim süre zarfında müzikten hiç kopmadım. Bodrum’da besteler ürettim. Artık geri dönmem gerektiğini düşünerek ‘Bi Ton’ adını verdiğim şarkımı dinleyicilerle buluşturdum” diyen şarkıcı, şimdiki müzik ile 90’lardaki müzik şartlarını da karşılaştırdı.

“90’lardaki sanatçılarda beğenilme kaygısı yoktu. Çekilen kliplerde efekt neredeyse hiç kullanılmıyordu. Elektronik desen o da yok gibiydi. Gelinen noktada sadece ülkemizde değil Avrupa ve Amerika’da da 90’ların tınıları yeniden önem kazandı. Tüm dünyada 90’lar hortladı” şeklinde konuşan ünlü isim bu açıklamaları ile dönüşün başladığını ve bu değişimin görülebileceğini ifade etti.

Hile hurda bilmem!

Mansur Ark’ın röportajında en dikkat çeken bölümler ise sahte tıklamalar oldu. Kendi dönemlerinde bu tip şeylerin olmadığını söyleyen Mansur Ark, “Bir şarkıyı nasıl 50 milyon kişi dinler aklım almıyor. Ben hile hurda bilmem. Zaten biz zamanında gönüllere tıkladık” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler