Ana SayfaÜnlülerAslı Enver ile Murat Boz Pişti Oldu!

İlgili Postlar

Aslı Enver ile Murat Boz Pişti Oldu!

Başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz ile pişti mi oldu? İkili nerede, nasıl denk geldi? Murat Boz, bilerek mi aynı mekana gitti? Aslı Enver’in yanında kimler vardı? İşte haberimizin detayları…

4 Ay Önce Bitti

2.5 yıl süren birlikteliklerini ani bir şekilde sonlandıran güzel oyuncu Aslı Enver ve başarılı popçu Murat Boz, yaklaşık 4 ay evvel ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Bu güne kadar ayrılıkları hakkında konuşmayan ikili en son, Murat Boz’un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Aslı Enver’e gönderme yaptığı iddiasıyla oldukça konuşulmuştu.

Aslı Enver, Murat Boz’da mı Kaçtı?

Önceki gün Kuruçeşme’de bir balıkçıda görüntülen Asli Enver’in yanında, ‘Kavak Yelleri’ dizisinden rol arkadaşları Ceren Moray ve Didem İnselel vardı. Yemekte keyifli anlar geçiren Aslı Enver, yaklaşık yirmi dakika sonra Murat Boz’un aynı restorana gelmesi sonucu, mekanı terk etti. Çıkışta magazin muhabirleri tarafından görüntülenen Aslı Enver, kısa bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra aracına binip uzaklaştı. Muhabirlerin “Murat Boz geldiği için mi çıktınız?” sorusuna “Konuşmak istemiyorum” cevabını verdi.

İddialara göre Aslı Enver’in sosyal medya hesabında paylaştığı hikayeyi gören Murat Boz, kısa süre sonra aynı mekana geldi.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver’den sonra yaklaşık bir saat daha mekanda kalan Ceren Moray ve Didem İnselel kapıda belirdi. Muhabirlerin sorduğu “Aslı Enver, Murat Boz geldiği için mi yemeği erken terk etti?” sorusuna gülen ikiliden Ceren Moray, “Aaa yoksa siz Aslı’yı yakaladınız m? Kurban olurum yazık ya. Murat diye biri gelmedi. İçeri böyle biri girdiyse kimliğine bakmadık. Restoranda martılar, Didem, Aslı ve ben vardık” diyerek kafaları karıştırdı.

Murat Boz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler