Ana SayfaÜnlülerCemile Bayraktar'dan yeni Kemal Sunal paylaşımı! Ortalık karışıyor...

İlgili Postlar

Cemile Bayraktar’dan yeni Kemal Sunal paylaşımı! Ortalık karışıyor…

Cemile Bayraktar’dan yeni Kemal Sunal paylaşımı! Ortalık karışıyor… Usta sanatçı Kemal Sunal ile ilgili yaptığı paylaşım nedeni ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Cemile Bayraktar, paylaşımlarına devam ediyor. cemile Bayraktar, yeni bir Kemal Sunal paylaşımı ile dikkat çekti. Cemile Bayraktar, yeni paylaşımında Kemal Sunal ile ilgili neler dedi? Detaylar haberimizde…

Cemile Bayraktar: Kemal Sunal filmleri ülkeye yapılmış büyük bir kötülük!

Kemal Sunal bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük

Yeni Şafak’ın eski yazarlarından Cemile Bayraktar, sosyal medya platformu Twitter’de usta sanatçı Kemal Sunal ile ilgili “Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Kemal Sunal kimdir?

Ali Sunal’ın Cemile Bayraktar’a yanıtı

Açıklamalarının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Bayraktar’a, merhum sanatçı Kemal Sunal’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal “Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu”, “Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal ‘ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz!”, “Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal’ı seven milyonlarca Ak Parti’ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir.” şeklinde paylaşımlar yaparak yanıt vermişti.

Ali Sunal kimdir?

Cemile Bayraktar: Siz de haddinizi bileceksiniz

Cemile Bayraktar, gelen eleştirilerin ardından yeni bir paylaşımda bulundu. Bayraktar, paylaşımında “Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri “sanat” adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız? Çünkü herkes haddini bilecek.. Geçen hafta klipte hemşire kadınlar aşağılandığı için klip kaldırıldı, siz ne cüretle 30 yıl din adamlarına hakaret ettiniz.” ifadelerini kullandı.

İşte Cemile Bayraktar’ın yeni Kemal Sunal paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler