Ana SayfaÜnlülerCemile Bayraktar: Kemal Sunal filmleri ülkeye yapılmış büyük bir kötülük!

İlgili Postlar

Cemile Bayraktar: Kemal Sunal filmleri ülkeye yapılmış büyük bir kötülük!

Cemile Bayraktar: Kemal Sunal filmleri ülkeye yapılmış büyük bir kötülük! Yazar Cemile Bayraktar, tepki çekecek bir açıklama ile gündeme geldi. Türk sinemasının en değerli isimlerinden olan merhum sanatçı Kemal Sunal hakkında açıklama yapan Bayraktar, “Kemal Sunal filmleri için “Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekasına hakaret.” şeklinde ifadeler kullandı. Detaylar haberimizde…

Ali Sunal ve Gül Sunal’dan Kemal Sunal paylaşımı…

Cemile Bayraktar’dan Kemal Sunal’a ağır sözler

Yeni Şafak’tan geçtiğimiz yılın sonunda ayrılan yazar Cemile Bayraktar, sinema dünyasının efsane isimlerinden merhum sanatçı Kemal Sunal hakkında olay yaratacak bir açıklamaya imza attı. Bayraktar, geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan, Türk sinemasının en değerli yapı taşlarından biri olan, filmleri nesiller boyu bıkıp usanmadan milyonlarca kişi tarafından defalarca izlenen usta sanatçı Kemal Sunal için söyledikleri ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kemal Sunal kimdir?

Kemal Sunal bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük

Cemile Bayraktar, sosyal medya hesabından merhum sanatçı Kemal Sunal hakkında “Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Kemal Sunal TT oldu

Cemile Bayraktar’ın, Kemal Sunal hakkında söylediklerinin ardından Kemal Sunal twitter’de TT olurken, çok sayıda kullanıcı Bayraktar’a tepki gösterdi.

Ali Sunal’dan Cemile Bayraktar’a yanıt

Kemal Sunal’ın kendisi gibi sanatçı olan oğlu Ali Sunal’dan yanıt gecikmedi. Ali Sunal, Cemile Bayraktar’a “Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu”, “Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal ‘ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz!”, “Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal’ı seven milyonlarca Ak Parti’ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir.” şeklinde paylaşımlar yaparak Cemile Bayraktar’a yanıt verdi.

Ali Sunal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler