Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut'un taciz soruşturmasında karar çıktı!

İlgili Postlar

Talat Bulut’un taciz soruşturmasında karar çıktı!

Talat Bulut’un taciz soruşturmasında karar çıktı! Set çalışanı tarafından tacizle suçlanan ve hakkında soruşturma başlatılan Talat Bulut için karar çıktı. Soruşturmada ne karar verildi? Talat Bulut’un hakkındaki taciz iddialarındaki son gelişmeler neler? Talat Bulut suçlu mu bulundu, yoksa masum mu? Detaylar haberimizde…

Yasak Elma’da Talat Bulut Yerine Düşünülen Ünlü İsim Kim?

Talat Bulut soruşturmasından ne karar çıktı?

Usta oyuncu Talat Bulut, Yasak Elma dizisinin çekimleri sırasında kostüm asistanı genç kız tarafından taciz iddiaları ile suç duyurusunda bulunmuştu. İddialar hakkında soruşturma başlatan savcılık, set çalışanının iddialarını incelemeye almıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada; müşteki Özge Şimşek’in kendisini taciz etiğini iddia ettiği Talat Bulut ve şahitlerin ifadeleri alındı. Yapılan soruşturma neticesinde; müşteki Şimşek’in iddialarını doğrular nitelikte ve dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği gerekçesi ile ‘takipsizlik’ kararı verildi.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia etmişti

Özge Şimşek, taciz iddiaları ile ilgili “Sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek istedim. Bana ‘Odaya girelim, orada düzelt’ dedi. Orada dudağımdan öpüp gitti. Şok yaşadım. Sonra yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama odaya çağırırken şahitlerim var. Başrol oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna Sevda Erginci, Gün Akıncı başta olmak üzere setteki herkes bana büyük destek oldu. Menajeri benimle uzlaşmak istedi ama kabul etmedim. Yaşadıklarımı herkese duyurmak istiyorum ki, bir daha kimsenin başına gelmesin. Henüz 19 yaşındayım. Taciz birçok yaşıtıma yapılıyor. Ama arkadaşlarım ‘Karşımızdaki ünlü bir oyuncu’ diye korkup susuyor. Talat Bulut ile daha önce sorun yaşayan başka kadınlara ulaştım. Korktukları için hep susmuşlar. Belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyuracağım. Bu yüzden de vicdanım rahat olacak.” şeklinde iddialarda bulunmuştu.

Talat Bulut’un taciz ettiği iddia edilen asistan Özge Şimşek kimdir?

O dönem Yasak Elma’nın yapım şirketi MED Yapım’ın patronu Fatih Aksoy, taciz iddialarının üzerine açıklama yaparak ”Her iki tarafla da görüştüm. Bu çok ağır bir itham. Bu asla kabul edilir bir şey değil. Olay yargıya taşındı. Savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut’la sözleşmeyi feshedeceğim. Kızımız isterse başka setimizde çalışabilir. Her zaman yanındayım.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler