Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'dan mesaj: Telif haklarımı almadan ölmem!

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’dan mesaj: Telif haklarımı almadan ölmem!

Rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılarak bakıma alınan Cüneyt Arkın eşi ile mesaj göndererek “Telif haklarımı almadan ölmem” dedi.

Türkiye’nin en usta oyuncularından birisi olan ve sayısız filmi ile herkes tarafından sevilen Cüneyt Arkın, yaşadığı rahatsızlıkla büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Ağır bir koah hastalığı olduğu öğrenilen sanatçı hakkında eşi tarafından açıklama yapılırken oyuncunun eşi ile mesaj gönderdiği de öğrenildi.

Cüneyt Arkın’ın oğlundan açıklama!

“Durumu iyi”

Oyuncu ile ilgili geçtiğimiz gün ilk açıklama doktorundan gelmişti.  “Bugün (dün) saat 10.00 gibi konuştuk, elimi sıktı. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız. 24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. Sağlık durumu iyiye gidiyor, elimizden geleni yapıyoruz” denilen açıklamada oyuncunun sağlık durumu için olumlu ifadeler kullanılmıştı. Yapılan son açıklama ise Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın’dan geldi.

Cüneyt Arkın kimdir?

“Telif haklarımı aldığım gün öleceğim”

Eşinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Betül Arkın ise sevenlerinin rahat olmasını ve eşinin durumunun iyi olduğunu söyledi.  “Kendisinin bilinen zaten ağır koah hastalığı vardı. Şimdi gayet kendinde, bilinci açık ve 1-2 gün daha hastanede kalacak. Yoğun bakımda olmasının amacı düzenli oksijen verilmesi. Bende fazla konuşturmuyorum kendisini yorulmasın diye. O bizim Malkoçoğlu’muz, yok başka bir tane daha Malkoçoğlu. Adalet Bakanımız ve daha birçok kişi aradı sağ olsunlar yakından ilgileniyorlar. Zaten Cüneyt bize ‘Merak etmeyin ben telif haklarımı almadan ölmeyeceğim. Hakkımız yeniliyor yedirmeyeceğim, telif haklarımı aldığım gün öleceğim’ dedi. İnşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur. Tabi zaman ne gösterir bilinmez. Sevenleri bilsin ki şu an gayet iyi” diyen Betül Arkın bu açıklaması ile tüm sevenlerinin gönlüne su serpti.

Oyuncunun tedavisinin ne zaman biteceği ve ne zaman eve geçeceği ise bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler