Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'ın Oğlu Murat Arkın'dan Açıklama

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’ın Oğlu Murat Arkın’dan Açıklama

Usta Aktör Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın’dan açıklama geldi! Babası ünlü sanatçı Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu nasıl? Usta aktör hangi hastalığı yüzünden hastaneye kaldırıldı? Murat Arkın, babası ile ilgili neler yazdı? İşte haberimizin tüm detayları…

Yürekler Ağza Geldi

Yeşilçam’ın duayen sanatçısı Cüneyt Arkın; hastaneye kaldırıldığı ile ilgili haberlerle, dün tüm Türkiye’nin yüreğini ağzına getirdi. Silivri’de ki yazlığından bulunan 81 yaşındaki usta sanatçı Cüneyt Arkın, solunum sıkıntısı yaşaması neniyle yakınları tarafından ambulans ile özel bir hastaneye götürülmüştü.

Cüneyt Arkın kimdir?

KOAH Hastası

KOAH hastası olan sanatçı, kontrolleri yapıldıktan sonra rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve sonra evine geri döndü. Cüneyt Arkın için endişelenen hayranlarına, sevindiren o ilk açıklamayı menajer şirketi yapmıştı.

Sosyal medya hesabından bugün bir açıklama yapan usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın; paylaşımında babasının sağlık durumunun iyi olduğunu ifade edip “Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel bir şeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağolun” açıklamasını yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler