Ana SayfaÜnlülerAthena Harbiye Açıkhavayı Coşturdu!

İlgili Postlar

Athena Harbiye Açıkhavayı Coşturdu!

Ünlü müzik grubu Athena, geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde verdiği konserle bütün Harbiye’yi ayağa kaldırdı! Başarılı grup konserinde hangi şarkılarla izleyicilerini  coşturdu? Konserin ikinci yarısında ünlü grup, izleyenlerine nasıl bir süpriz yaptı? İzlemeye kimler geldi? İşte Açıkhava Sahnesinde gerçekleşen konserle ilgili tüm detaylar…

Yeni Sezonda Athena Kardeşler Ayrıldı

Unutulmaz Anlar

Cumartesi günü  Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde verdiği konserle binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşatan başarılı müzik grubu Athena; konserin startını “Kalbi”, “Kafama Göre” ve “Arsız Gönül” şarkılarıyla verdi.

Emlak Kral’ ı Athena Gökhan

Büyük Süpriz

Konserin ikinci yarısında Harbiye’yi dolduran binlerce kişiyi bekleyen büyük sürpriz ise “Grup olarak bizi çok etkileyen sevgili dostumuz, Ahmet Aslan diyen Gökhan Özoğuz’un alkışlar eşliğinde konserin ikinci yarısında Ahmet Aslan’ı sahneye davet etmesi oldu. Ahmet Aslan ile Athena “Yarin Derdini Ver Bana”, “Geberiyorum” ve “Minnet Eylemem” şarkılarını binlerce kişilik izleyicileri ile birlikte yorumladı. Performans sonunda Aslan’a teşekkür eden Athena, daha sonra “Parçalanıyoruz” ile konsere hız kesmeden devam etti.

3 saate yakın sahnede kalarak binlerce insanı coşturan başarılı grup Athena; konser bitiminde, seyircinin yoğun  tezahüratları eşliğinde çıktıkları biste  “Skalonga”, “Öpücülk”, “12 Dev Adam” ve “Holigan” şarkılarını tekrar söyledi.

Athena grubunu izlemeye gelen isimler arasında usta tiyatrocu Haldun Dormen, oyuncu Engin Öztürk ve iş adamı Kaan Boyner’de vardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler