Ana SayfaDedikoduYeni Sezonda Athena Kardeşler Ayrıldı

İlgili Postlar

Yeni Sezonda Athena Kardeşler Ayrıldı

Yeni Sezonda Athena Kardeşler Ayrıldı

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yeni jürisiyle birlikte çekilmiş ilk fotoğrafı Instagram üzerinden paylaşarak O Ses Türkiye çekimlerinin başladığı müjdesini verdi. Peki, izleyicilerin büyük bir beğeniyle izlediği ve adından sıkça söz ettiği O Ses Türkiye yarışması yeni sezonda ne zaman başlayacak? İşte, O Ses Türkiye yayın tarihi ve yeni jüri ekibi…

FOTOĞRAFTA HAKAN ÖZOĞUZ YOK!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından O Ses Türkiye yeni sezon jürileri arasında Murat Boz, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe yer alırken, Hakan Özoğuz’un karede bulunmaması dikkat çekti.

Acun Ilıcalı fotoğrafı : “O SesTürkiye yeni sezon çekimleri bugün itibarıyla başlamıştır. Hoş geldin Yıldız Tilbe…” notuyla paylaştı.

Hakan Özoğuz’un jüri kadrosunda yer alıp almayacağına dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

TV8’in 7’den 70’e herkesin sevdiği ve ilgiyle takip edilen fenomen haline gelen yarışması O Ses Türkiye’nin yeni yayın tarihi ve jüri ekibi belli oldu. Acun Ilıcalı sosyal medya aracılığıyla O Ses Türkiye çekimlerinin başladığı açıklamasını gerçekleştirdi ve O Ses Türkiye yeni jüri ekibiyle birlikte çekilmiş fotoğrafı paylaştı.

Acun Ilıcalı, yayınladığı bu fotoğrafla birlikte yeni sezonda izleyicilere Yıldız Tilbe’nin de jüri koltuğuna oturacağı müjdesini verdi. Buna göre, O Ses Türkiye yeni sezonda Yıldız Tilbe, Sibel Can’ın yerine jüri koltuğuna oturacak. Türk müziğinin sevilen ismi Yıldız Tilbe’ye Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşler ile son sezonun şampiyonu Hadise eşlik edecek.

O SES TÜRKİYE YENİ SEZONDA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

O Ses Türkiye yarışmasının seçmeleri devam ediyor. 23-24 Eylül arasında yapılan ilk seçimlerden sonra ikinci seçmeler 4 Ekim (yarın) tarihinde yapılacak. Yani seçmeler tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın seçmelerin hemen sonrasındaki hafta başlaması bekleniyor ancak hem seçmelerin bitiş tarihi hem de O Ses Türkiye 2018 yayın tarihi henüz açıklanmadı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler