Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu Baba Olmak İstiyor

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu Baba Olmak İstiyor

Kenan İmirzalıoğlu Baba Olmak İstiyor

Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün eşi Sinem Kobal’la Etiler’de bir restorandan çıkarken görüntülendi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal önceki akşam Etiler’de restoran çıkışı görüntülendi. Yeni projesi için uzattığı sakallarıyla dikkat çeken oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, çıkışta basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Eşinin hamile olduğu yönünde çıkan haberlerle ilgili konuşan oyuncu, “Şu an için öyle bir şey yok. Bebek beklemiyoruz. Ama Allah izin verirse, inşallah ilerleyen dönemde baba olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

NASIL EVLENMİŞLERDİ?

Cunda Adası’nda, Ortunç Koyu’nda bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine, Uğur Yücel, Osman Sınav, Bergüzal Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Ebru Akel, Sarp Akkaya, Güven Kıraç gibi sanat dünyasından isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı.

Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik, Kenan İmirzalıoğlu ise özel dikim smokin giydi. Çift, nikah alanına düğün marşı ile girdi ve Ta Tragoudia Mou şarkısı eşliğinde konuklar arasından yürüdü. Düğünde, çiftin nikahını Ayvalık Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Selda Kaplan kıydı. Sinem Kobal’ın vefat eden teyzesi Gülay Dereci’nin eşi Erdal Dereci ile Ahmet Sınav, nikah şahitleri oldu. Nikahtan sonra konuklar yemek alanına geçti. Çift, ilk danslarını ise Fly to the Moon adlı şarkı eşliğinde yaptı.

Gazetecilerin alınmadığı düğünde, nikahın kıyılmasının ardından bir süreliğine otelin dışına çıkan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, basın mensuplarına poz verdi. İmirzalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, mutluluğunu dile getirdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler