Ana SayfaDedikoduEmlak Kral' ı Athena Gökhan

İlgili Postlar

Emlak Kral’ ı Athena Gökhan

Emlak Kralı Athena Gökhan

Kimisi ekstra sahneler alarak kimisi dizi yada sinema filmleri çekerek kazandıkları paraları, geleceklerine yatırım yaparak ileriyi düşünenen ünlüler, çeşitli yatırımlarıyla dikkat çekiyor..

Magazin basının da yer alan habere göre kimi arsa, kimi ev, kimi borsa, kimi taksi plakası, kimi restorana yatırıyor. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da birçok meslektaşı gibi tam bir emlak yatırımcısı çıktı.

EMLAK ONDAN SORULUR

İstanbul Beylerbeyi’nde ve Balat’ta ikişer evi olan sanatçı, son olarak Beykoz Konakları’ ndan bir villa aldı. Bağlı olduğu tahmin edilen bir grup arkadaşına yakın olmak için Karagümrük’ de aldığı üç katlı evi restore ettiren Özoğuz’ un, kardeşi Hakan’la ortak Caddebostan’ da aldığı bir dairesi daha mevcut.

Emlak işlerine yatırım yapmayı çok seven Gökhan bu yedi evin dışında Kaz Dağları’ nda bir arsa satın alan sanatçının iki adet de cipi bulunuyor. Albümlerinin kayıtlarına oldukça titizlenen Gökhan Özoğuz, stüdyo kayıtlarını yurt dışındaki pahalı tesislerde yapmayı tercih ediyor.

Gökhan Özoğuz, grubuyla konserden konsere koşmasının yanı sıra uzun zamandır televizyonda jüri üyeliği yaptığı programdan ciddi bir gelir elde ediyor.

Athena Gökhan’ ın tek rakibi Emrah. Emrah da bir emlak zengini. Öyle ki aylık kira geliri tam tamına 250 bin dolar. Ayrıca Emrah Erdoğan’ın 100′ e yakın gayrimenkulü olduğu da iddia ediliyor. Hangi ünlünün bu ikiliden daha çok emlak işine yatırım yapmayı sevdiği yorumunu siz okuyuculara bırakalım..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler