Ana SayfaDedikoduAdriana Lima’ dan Aşk Öpücüğü

İlgili Postlar

Adriana Lima’ dan Aşk Öpücüğü

Adriana Lima’ dan Aşk Öpücüğü

Dünya çapında tanınan ve güzelliği herkes tarafından onaylanmış Brezilya’ lı Victoria Secret mankeni Adriana Lima, kişisel gelişim danışmanı yazar sevgilisi Metin Hara’ yı öptüğü fotoğrafı instagram hesabından paylaştı..

Kişisel gelişim danışmanı ve yazar Metin Hara ile Brezilyalı manken Adriana Lima’ nın aşkı 1 ay önce başlamış, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Adriana ile Metin  aşklarını dolu dolu yaşamaya devam ediyor.

“EN MUTLU GÜLÜŞÜM”

Adriana Lima sosyal medya hesabından sevgilisi Metin Hara’ yı öperken çektiği fotoğrafı paylaştı, altına da şu notu düştü: Bir kez daha beni en mutlu yaptın. En mutlu olan gülüşüm seninle sonsuza kadar.

Adriana Lima’nın dudak çevresindeki leke dikkat çekti.

 

Adriana Lima, tatil yapmak için geldiği Bodrum’da, Türk yazar Metin Hara ile dudak dudağa görüntülendi ve tabii ki de magazin gündemine bomba gibi düşmüştü! Bu görüntülerden sonra herkes Metin Hara kim diye araştırmaya başlamış ve kısaca şu bilgilere ulaşmıştı..

14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. Üsküdar Amerikan Koleji’ ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurt dışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır.

2014 yılında ”Aşkın İstilası” 3’lemesinin 1. kitabı olan “Yol” kitabı, sadece ilk 3 ayda 100.000’in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır. Her dokunduğu hayat için ağaç diken, yunus evlat edinen, hapishanelere, yetimhanelere, huzur evlerine yaptığı ziyaret ve yardımlarla dikkat çekmiştir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğine üye olan Metin, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Ses getiren ilişkisinin ardından reklam amaçlı birliktelik, aşk yok vs gibi bir çok eleştiriye maruz kalan çift,herşeye rağmen hala birlikteler ve gayet mutlu görünüyorlar. Adriana Lima’ nın son paylaştığı fotoğraftan da net bir şekilde anlaşılan bu aşk ve sevgi, daha ne kadar süre devam edecek bekleyip göreceğiz..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler