Ana SayfaDedikoduVan Damme’ nin Oğlu Gözaltına Alındı

İlgili Postlar

Van Damme’ nin Oğlu Gözaltına Alındı

Van Damme’ nin Oğlu Gözaltına Alındı

jean Claude Van Damme’ ın oğlu Nicholas Van Varenberg, 20 dakika boyunca ev arkadaşını bıçakla rehin aldı.

Dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme’ ın oğlu Nicholas Van Varenberg, Amerika Arizona’da tartıştığı ev arkadaşını bıçakla rehin aldı.

Yaklaşık 20 dakika sonra rehineyi serbest bırakan Nicholas Van Varenberg tukuklandı.  21 yaşındaki Varenberg’in evinde yapılan aramada, uyuşturucu madde de bulunduğu öğrenildi.

Dünyaca ünlü aktörün bir de kızı var. Peki kızı babasının izinden mi gidiyor?

Aksiyon filmlerinin muazzam dövüş sahneleriyle hafızalara kazınan Jean-Claude Van Damme, oyunculuğunun yanı sıra atletik vücudu ve sporcu kişiliğiyle tanındı.

Kızı Bianca Bree de Van Damme’ın izinden gitti.


Atletik ve esnek vücudu, spor yeteneğiyle dikkat çeken Bree, bu özelliğini babasından aldığını söyledi.
Çocukluğunda dövüş sanatlarını sevmeyen ve buz pateni yapmaktan hoşlanan Bree, zamanlar dövüş sanatlarıyla ilgilenmeye başladığını, babasının dövüş tarzını taklit ettiğini anlattı.


Sık sık babasıyla birlikte antrenman yaptığını söyleyen Bree, babasının kendisine örnek olduğunu söyledi. Bianca Bree, babasının ayak izlerini sinemada da takip etmeye karar verdi. 2012 yılında U.F.O adlı filmde babasıyla birlikte başrol üstlendi. Bir çok insanın gençlik dönemlerine denk gelen Jean Claude Van Damme’ nin aksiyon ve dövüş sahneleriyle dolu filmleri, çok ilgi görmüş, yıllarca aksiyon filmlerinin aranan yıldızı haline gelmiş oyuncu, ülkemizi de yakından tanıyor ve Türkiye’ yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler