Ana SayfaÜnlülerKutsi, uğruna boşandığı Feyza Çıpa ile ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Kutsi, uğruna boşandığı Feyza Çıpa ile ayrıldı mı?

Kutsi, uğruna boşandığı Feyza Çıpa ile ayrıldı mı? Ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Kutsi ve Feyza Çıpa aşkı bitti mi? Detaylar haberimizde…

Kutsi: Düğünü erteledik… İşte detaylar

Kutsi ve Feyza Çıpa ayrıldı mı?

Dizi setinde başlayan aşk sona mı erdi? Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi’nin, rol aldığı Huzur Sokağı isimli dizideki rol arkadaşı Feyza Çıpa ile yaşamaya başladığı aşk bitti mi? Kutsi’nin yedi yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Sinem Bayraktutar’dan uğruna boşandığı Feyza Çıpa ile arasında neler yaşanıyor?

Kutsi kimdir?

Feyza Çıpa ve Kutsi’den evlilik değil, ayrılık haberi geldi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi ile geçtiğimiz aylarda nişan yüzüklerini taktığı ünlü oyuncu Feyza Çıpa’nın ayrıldığı iddia edildi. Yıllardır bir dargın, bir barışık aşk yaşayan, evlilik haberleri beklene Feyza Çıpa ve Kutsi, sonunda ilişkisini noktaladı.

Feyza Çıpa kimdir?

Fotoğrafları sildiler

Kutsi ve Feyza Çıpa’nın ayrılık haberlerinin gündeme gelmesi ile birlikte, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş pozlarını da silmeleri, ayrılık haberlerini doğruladı.

Kutsi ve Feyza Çıpa çifti, birlikte rol aldıkları Huzur Sokağı isimli dizide tanışmışlardı. O dönem Kutsi Sinem Bayraktutar ile evliydi. Çıkan aşk haberlerini kesin bir dille yalanlamışlardı. Hatta, Feyza Çıpa aşk haberlerine “Gerçekten bu işten artık çok sıkıldım. Bu çirkinliğin içinde olmak istemiyorum. İlk haberler çıktığında konuşmadım ama kötü bir duruma düşmemek için ilk ve son kez açıklama yapıyorum; ben Kutsi’yle beraber değilim. Bu haberler çıktıkça da çok üzülüyorum. Benimle ilgili yapılan açıklamalar çok saçma ve birbirini tutmuyor. Benim bir ailem var ve gerçekten bunları kaldırabilecek durumda değiller.” şeklinde yanıt vermiş ve kesin bir dille yalanlamıştı. Ancak, Kutsi’nin yedi yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Sinem Bayraktutar ile ayrılmasının ardından birlikte çekilmiş pozlarını paylaşarak aşklarını ilan etmişlerdi. Kutsi ve Feyza Çıpa çifti, geçtiğimiz haftalarda birlikte katıldıkları bir gala gecesinde, düğünleri ile ilgili gelen sorulara erteledikleri şeklinde yanıt vermişlerdi. Düğünün iş yoğunlukları nedeniyle ertelendiğini ifade eden çiftten, üzerinden çok geçmeden ayrılık haberi geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler