Ana SayfaKimdirFeyza Çıpa kimdir?

İlgili Postlar

Feyza Çıpa kimdir?

Feyza Çıpa kimdir? Feyza Çıpa nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu ne? Nasıl ünlü oldu? Feyza Çıpa hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Feyza Çıpa kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Feyza Çıpa kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Feyza Çıpa, 24 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Tüm yaşamını, hala daha olmak üzere İstanbul’da sürdürdü. İlkokul, ortaokul ve lise de dahil olmak üzere tüm eğitim hayatını İstanbul’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Feyza Çıpa, kariyerinde çok farklı bir alanda ilerledi.

Feyza Çıpa’nın burcu nedir?

24 Mayıs günü dünyaya gelmiş olan Feyza Çıpa’nın burcu, İkizler.

Feyza Çıpa’nın kariyeri

İşletme mezunu olan Feyza Çıpa, 2007 yılında Miss Turkey’e katıldı. Yarışmada, üçüncü oldu. Böylelikle, bir süre modellik yaptı. Katıldığı yarışma sayesinde yapımcıların ilgisini çeken Feyza Çıpa, aldığı oyunculuk tekliflerini değerlendirdi.

Feyza Çıpa’nın oyunculuğa ilk adımını atışı, Baba Ocağı isimli dizi ile gerçekleşti. Ardından, birçok dizide rol aldı.

Feyza Çıpa’nın evlilikleri

Güzelliği ile ekranların en dikkat çekici isimlerinden biri olan Feyza Çıpa, henüz hiç evlilik yapmadı. Ancak, uzun süre şarkıcı Kutsi ile birlikte ismi anıldı. Kutsi, Feyza Çıpa ile yaşadığı aşkla eşinden boşandı ve Feyza Çıpa ile nişanlandı.

Feyza Çıpa’nın rol aldığı projeler

Uygun Adım Aşk

Mavi Kelebekler

Huzur Sokağı

Türk’ün Uzayla İmtihanı

Hanım Köylü

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler