Ana SayfaÜnlülerCan Yaman'ın 11 Bilinmeyeni

İlgili Postlar

Can Yaman’ın 11 Bilinmeyeni

Erkenci Kuş dizisiyle yükselişini sürdüren Can Yaman magazin haberleri dünyasında son dönemin en popüler ismi… 28 yaşındaki yakışıklı oyuncu hakkındaki bilinmeyenleri Can Yaman hakkında bilinmeyenler olarak sizler için derledik. İşte Can Yaman’ın 10 bilinmeyeni…

Can Yaman Erkenci Kuş ile yükselişini sürdürüyor! Şimdi de…

Can Yaman hakkında bilinmeyenler

Önce İtalyan Lisesi’ni birincilikle bitiren, ardından Yeditepe Üniversitesi hukuk fakültesini de derece yaparak bitirmiş olan ve bir avukat olmasına rağmen tercihini oyunculuktan yana kullanan Can Yaman’ın 11 bilinmeyeni.

Can Yaman kimdir?

  1. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    İtalyan Lisesi’ni birincilikle bitiren ve Hukuk fakültesinden de dereceyle mezun olan Can Yaman okul hayatından verdiği küçük bir kesitte “ders notlarını iki-üç kere okur, herkesten daha hazır olurdum sınava. ” diyor. Zeki ve başarılı bir öğrenci olduğunu görüyoruz.

  2. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Can Yaman çok kıskanç bir karaktere sahip. Can Yaman bu durumu “Akrep burcunun doğasında olduğunu” söylüyor ve kıskançlığını burcuna bağlıyor.
  3. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    İleri derecede ana dili gibi İtalyanca bilen yakışıklı oyuncunun kariyeriyle ilgili en büyük hayali bir Ferzan Özpetek filminde rol almak.
  4. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Erkeklerin doğasında pek olmayan aşçılıkta da iyi olan Can Yaman’ın en iyi yaptığı yemek ise inanmayacaksınız ama yaprak sarma!
  5. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Lise yıllarında spora olan ilgisini basketbola odaklayan Can Yaman kendini öyle geliştirmiş ki üniversiteyi basketbol bursuyla okumuş. “Ders çalışmaya ve spora odaklı bir çocuktum. Basketbol oynuyordum.”
  6. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Aşk adamı olmadığını her fırsatta dile getiren Can Yaman’ın şu ana kadar en uzun ilişkisi 1 yıl sürmüş.
  7. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Can Yaman’ın ayakkabı numarası 46! Doğal olarak ayakkabı bulamamaktan muzdarip. Sadece ayakkabı konusunda değil sıkıntısı aynı zamanda omuzları geniş olduğu için omuzlarına uygun olan bir kıyafetin beli bol geliyormuş.
  8. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Israrla hukuk okumasını isteyen babası “Avukat ol, sonra ne yaparsan yap” demiş. Oyunculuk kariyeriyle birlikte avukatlığı bırakmamış ama duruşmalara ara vermiş. Can Yaman’ın iki yakın arkadaşıyla Bebek’te hukuk bürosu bulunuyor.
  9. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Herkesin olduğu gibi Can Yaman’ın da bir başucu kitabı var: “Senaryo”.
  10. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    En son oyuncu Bestemsu Özdemir ile ilişkisi olan Can Yaman’ın uzun zamandır magazin dünyasına sızan bir ilişkisi yok!
  11. Can Yaman'ın 11 Bilinmeyeni
    Ailesine bağlı çok bağlı olan Can Yaman verdiği bir röportajda ailesini şu kelimelerle ifade etmişti. “Çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm, annem babam ben küçükken ayrılmışlar ama annem hala üzerime titrer, babamsa idolümdür”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler