Ana SayfaÜnlülerHande Soral: Kadın olarak var olmak kolay değil!

İlgili Postlar

Hande Soral: Kadın olarak var olmak kolay değil!

Hande Soral: Kadın olarak var olmak kolay değil! Verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Hande Soral, “Bir kadın olarak var olmak kolay değil, her işe başlarken kendinizi bir savaşın ortasında buluyorsunuz aslında.” dedi. Detaylar haberimizde…

Hande Soral ve İsmail Demirci Evlendi!

Bir kadın olarak var olmak kolay değil

Güzelliği ve başarılı performansı ile oyunculuk sektöründe son yılların yıldızı parlayan ismi haline gelen Hande Soral, özel bir dergiye kapak oldu. Derginin Ağustos sayısında kapak olan Hande Soral, özel bir röportaj da verdi. Bir kadın olarak sektörde var olmanın zorluklarından söz eden Hande Soral, “Bir kadın olarak var olmak kolay değil, her işe başlarken kendinizi bir savaşın ortasında buluyorsunuz aslında, işimin tek sevdiğim yanı işimi yaptığım an,kayıt ve stop anı, onun dışında yürütmen ve yönetmen gereken bir sürü denge var bence yorucu olan kısım o.” diye konuştu.

Hande Soral Kimdir?

Hande Soral: Zeynayım ben

Çok güçlü bir karakter olarak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini aktaran Hande Soral, “Her şeyin altından kalkabilecek güçte, sağlam ve savaşçı biriyim. Zeynayım ben.” dedi.

Hande Soral bebek istiyor

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Hande Soral evlilik hakkında “Biz de değişen hiçbir şey yok, aslında evlilik adı kadar büyük ve korkutucu değilmiş.” diye konuşurken, bebek haberlerinin yakında geleceğinin sinyallerini de vererek “İnşallah çocuk sahibi oluruz…Onun çok planlı bir şey olduğunu düşünmüyorum, istiyoruz ama o ne zaman isterse gelir.” dedi.

Hande Soral evliliğin tadını çıkarıyor

Ünlü oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz yıl iki buçuk yıl aşk yaşadığı İsmail Demirci ile dünya evine girmişti. Muhteşem bir törenle evlenen Hande Soral, şu sıralar evliliğin tadını çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler