Ana SayfaDedikoduHande Soral ve İsmail Demirci Evlendi!

İlgili Postlar

Hande Soral ve İsmail Demirci Evlendi!

Hande Soral ve İsmail Demirci Evlendi

Ünlü oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci 2,5 yıllık birlikteliğin ardından bu akşam gerçekleşen düğünle dünyaevine girdi. Aldığı evlilik teklifinden sonra ki mutluluğu ilk çok konuşulan Hande Soral ve İsmail Demirci evliler kervanına katıldı. Çiftin Antalya’da gerçekleşen düğününe çok sayıda ünlü isim katıldı.

Aynı Dizide Başrol Oynuyorlar

2,5 yıldır aşklarına tanıklık ettiğimiz çift şuan İsimsizler dizisinde başrol oynuyorlar. İsmail Demirci, İsimsizler dizisindeki rolünden önce geçtiğimiz sezon final yapan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Kemankeş rolüyle yer alıyordu. Her fırsatta birbirlerini çok sevdiklerini dile getiren ve evlenecekleri günü iple çeken çift her ayrıntıyla seve seve ilgilendiler.

Antalya’da bulunan Kemer Country Club’da gerçekleşen düğüne ünlü isimler akın etti. Hakan Baş, Ekin Türkmen, Serken Keskin, Tugay Mercan, Mert Öcal, Çağatay Tosun, Yönetmen Erol Özlevi, Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Barış Kılıç ve eşi, Metin Akdülger, Görkem Sevindik, Burak Sevinç, Selen Uçer, Çağdaş Onur Öztürk, Arif Pişkin, Mehtap Bayrı isimlerinin yanı sıra ailelerinde yanlarında olduğu bu muhteşem düğünde çiftin mutluluğu ve sürekli dans etmeleri geceye damga vurdu.

Hande Soral ve İsmail Demirci Evlendi!
Hande Soral ve İsmail Demirci Evlendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler