Ana SayfaDedikoduAleyna'ya Yine Hüzün! Konseri 2 Dakika Sürdü

İlgili Postlar

Aleyna’ya Yine Hüzün! Konseri 2 Dakika Sürdü

Konserde İzdiham Çıktı, Bayılanlar Oldu, Aleyna 2 Dakikada Sahneden İndi

Her konserde mutlaka olaylı bir şekilde sahneden indirilen ve bu durumdan oldukça şikayetçi olan,resmen şarkı söylemeyecek hale gelen Aleyna Tilki yine konserini tamamlayamadı hatta bu sefer ki konseri yalnızca 2 dakika sürdü. Aleyna Tilki bu seferde Kayserili hayranları ile konserde buluştu. Konser alanında izdiham yaşanması ve baygınlık geçirenlerin olması nedeniyle genç popçu 2 dakika içerisinde konserini bitirdi.

İzdiham Yaşandı

Kayseri’ye bir AVM’nin daveti üzerine konser vermeye giden Aleyna Tilki, hayranları ile buluştu. Polis ve özel güvenlikçiler önlem alırken mini konsere saatler kala AVM’yi dolduran hayranları sevilen şarkıcının sahneye çıkması ile birlikte izdihama neden oldu. AVM özel güvenliği yetersiz kalınca, konserin yapılacağı yere Çevik Kuvvet polisi çağırıldı. Konseri ön sıralardan izlemek isteyen seyirciler ezilme tehlikesi yaşadı. Baygınlık geçiren çok sayıda genç, güvenlik güçlerinin yardımı ile konser alanından omuzlarda çıkarıldı.

İzdiham nedeniyle Aleyna Tilki, 2 dakika süren mini konserini bitirerek alandan ayrıldı. Konser alanına gelen bazı hayranların hazırladıklar ‘Affet Aleyna Baba’ pankartı ise dikkat çekti.

Aleyna'ya Yine Hüzün! Konseri 2 Dakika Sürdü
Aleyna’ya Yine Hüzün! Konseri 2 Dakika Sürdü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler