Ana SayfaDedikoduİbrahim Kutluay her şeyi yalanladı!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay her şeyi yalanladı!

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bir açıklama Demet Şener’in boşanma sürecinde olduğu eşi İbrahim Kutluay’dan geldi. İbrahim Kutluay, kendisinin boşanmakta zorluk çıkardığını iddia ettiği Demet Şener’e, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. İkili arasında yaşananlar ve tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Davanın neden uzadığı anlaşıldı!

Boşanma davaları devam eden İbrahim Kutluay ile Demet Şener ikilisinin arasındaki gerginlik durulmak bilmiyor! Demet Şener, hafta içi katıldığı bir davette boşanma süreçlerindeki yaşananları şu sözlerle açıkladı: “İbrahim Kutluay zorluk çıkarıyor. Normal bir tazminat talep ettim, onu bile kabul etmedi. Bizi zor durumda bırakıyor.” İfadelerini kullanan Demet Şener davanın neden bu kadar uzadığına açıklık getirmişti.

Kutluay cephesinden yanıt gecikmedi!

Demet Şener’in hafta içi katıldığı bir davette boşanma süreçlerindeki yaşananları anlatmasının ardından İbrahim Kutluay’ın avukatı gönderdiği açıklamada işin aslının öyle olmadığını ima ederek şu beyanda bulundu: “Müvekkilim hakkında röportajlar veren Demet Şener, Türk Hukuku’nun kabul ettiği ölçütlerin 20- 30 misli tutarında maddi, manevi tazminat talep etmiştir. Boşanma davasının başlangıcındaki görüşmeler dışında, son 8 aylık süre içinde, taraflar arasında herhangi bir anlaşma girişimi gerçekleştirilmemiştir.”

Mali yükümlülük yerine getiriliyor…

İbrahim Kutluay’ın avukatı vasıtasıyla yaptığı açıklamada avukat konuşmasına şunları da ekledi: “Bunlarla birlikte, mahkemece hükmedilen her türlü mali yükümlülük müvekkilce harfi harfine ve zamanında yerine getirilmiştir. Dolayısı ile anlatılanların tamamı, hakikatlerin tam tersidir. Demet Şener’in kendisini unutturmamak için basını, sebepsiz zenginleşme için de mahkemeyi vasıta olarak kullanma çabasından vazgeçmesidir.”

Mahkemenin seyri merak konusu

Demet Şener ve İbrahim Kutluay ikilisinin boşanma sürecinde yaşadıkları bu gerginlikler mahkemenin vereceği kararı etkileyip etkilemeyeceği ve ikiliyi nasıl bir süreç beklediği merak konusu. Sosyal medyada pek çok takipçisi tarafından da yorum ve soru yağmuruna tutulan İbrahim Kutluay, Demet Şener’in dedikleri yalanlaması üzerine Şener’den henüz bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler