Ana SayfaÜnlülerYeni Gelin'in Dilan'ı Şilan Makal, makyajsız ve mayolu haliyle yürek hoplattı!

İlgili Postlar

Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal, makyajsız ve mayolu haliyle yürek hoplattı!

Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal, makyajsız ve mayolu haliyle yürek hoplattı! Güzel oyuncu Şilan Makal, sahilde görüntülendi. Makyajsız ve beyaz mayolu hali ile dikkat çeken Makal, yürek hoplattı. Şilan Makal’ın her haliyle gözel olduğu kanıtlanırken, tüm bakışları üstünde toplamayı başardı. Detaylar haberimizde…

Şilan Makal: ‘Yeni Nesil Favorim Serenay’

Şilan Makal mayolu ve makyajsız görüntülendi

Yeni Gelin isimi sevilen dizide Dilan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şilan Makal, Bodrum tatilinde. Sahilde kahvaltı yaparken basın mensuplarının objektifine yakalanan güzel oyuncu, sini ile kahvaltı yapıyordu. Beyaz renk bir mayo giyen Şilan Makal, son derece fit görünümü ile dikkat çekerken, makyajsız hali ile de beğeni topladı. Şilan Makal, doğal güzelliği ile tüm bakışları üstünde topladı.

Şilan Makal kimdir?

İşte Şilan Makal’ın mayolu ve makyajsız hali

Şilan Makal, SHOW TV ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin isimli sevilen dizide rol alıyor. Dizide Dilan karakterine hayat veren Makal, bu performansı ile dizi izleyicilerinden tam not almayı başardı. Son dönemlerin yıldızı parlayan isimlerinden olan Şilan Makal, kariyerinde hızlı adımlar ile ilerliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler