Ana SayfaDedikoduŞilan Makal: ‘Yeni Nesil Favorim Serenay’

İlgili Postlar

Şilan Makal: ‘Yeni Nesil Favorim Serenay’

Şilan Makal: ‘Yeni Nesil Favorim Serenay’

Yeni Gelin dizisinin beğenilen oyuncusu Şilan Makal, geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalandı. Oyunculuk eğitimi aldığından bahseden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın oyunculuğu hakkında konuştu.

“Serenayı Beğeniyorum”

Yeni Gelin dizisinin beğenilen oyuncularından biri olan Şilan Makal, Nişantaşı’nda bir kadın arkadaşıyla yürürken objektiflere takıldı.Basın mensuplarıyla konuşan Şilan Makal, oyunculuk eğitimi için sürekli geliyorum Nişantaşı’na şimdi oradan çıktım eve gidiyorum dedi.

Yeni Gelin dizisi ile birçok kitleye ulaşan Şilan Makal, “Özel hayatım yok. Sadece işime verdim kendimi, çok güzel teklifler geliyor. Sinema filmi de bunlardan bir.Çok içime sinen bir proje oldu. Partnerim de mükemmel ama şuan söyleyemem, görüşmeler sürüyor” açıklaması yaparak hayranlarına müjdeyi verdi.

Oyunculuk eğitimi aldığından ve iyi bir oyuncu olmak istediğini söyleyen Şilan Makal’a beğendiğiniz oyuncu var mı? sorusuna, “Eski neslin oyunculuğu bir başkaydı ama yeni nesil olarak, Serenay Sarıkaya çok iyi oyuncu. Serenay’ı beğeniyorum” diye cevap verdi.
Şilan Makal: ‘Yeni Nesil Favorim Serenay’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler