Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar Üstsüz Görüntüsünün Ardından Fotoğraflar Yağdırdı! Acaba Hangisi Gerçek Eda?

İlgili Postlar

Eda Taşpınar Üstsüz Görüntüsünün Ardından Fotoğraflar Yağdırdı! Acaba Hangisi Gerçek Eda?

Modacı Eda Taşpınar geçtiğimiz günlerde, üstsüz görüntülenen bir fotoğrafıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Üstsüz fotoğrafından sonra sosyal medyada hesabından birçok fotoğrafını paylaşan Taşpınar, takipçilerini adeta fotoğraf yağmuruna tuttu.

Genellikle paylaştığı fotoğraflarında, photoshopla oynamalar yaptığı söylenilen Eda Taşpınar’ın; üstsüz fotoğrafına karşılık, yeni fotoğraflar yağdırması hazırlıksız yakalandığı yönünde bir algı oluşturdu. Ünlü tasarımcı öyle yeni fotoğraflar paylaştı ki olay olan üstsüz fotoğrafıyla pek bir alaka kurulamayınca takipçilerinden de “Hangisi gerçek Eda?” sorularına maruz kaldı…

Fit vücudu ve bronzluğuyla her zaman gündemde olan ünlü tasarımcı Taşpınar, geçtiğimiz günlerde çok fena yakalandı ve “o eski halinden eser yok şimdi” dedirtti! Fakat başarılı modacı; tüm bu söylentilere kulaklarını tıkayarak yine fotoğraflarıyla oynamalar yaptı. Paylaştığı yeni fotoğraflarıyla acaba hangileri gerçek Eda? Dedirtti…

Kıştan sıkılan ünlü modacının; tatil için Holbox Adası’na giderek sıcak iklimlere yelken açtığı, Instagram’da paylaştığı fotoğraflardan gözlemlendi.

Geçtiğimiz hafta üstsüz ve bikinili görüntülenen hali ile son paylaştığı fotoğraflardaki hali biraz farklılaşmış; belirgin olan göbek ve selülitleri yok olmuş ve ‘taş’ gibi bir Eda ortaya çıkmıştı. Böyle olunca da takipçilerinden tepkili yorum aldı. Hangisi gerçek acaba?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler