Ana SayfaDedikoduGeçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler - Şubat 2018

İlgili Postlar

Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler – Şubat 2018

Magazin severlerin magazinhaber.com’da en çok ilgisini çeken haberleri sizler için listeledik.Listemizde Çocuklar Duymasın’ın yeni “Havuç” undan tutun, Demet Akalın’ın bebeğinin cinsiyetine kadar ilgi çekici ve merak uyandırıcı haberler yer almaktadır.Gündemi sarsan ve merak konusu haberlerin olduğu bu liste alt tarafta bulunmaktadır.

 

Demet Akalın’ın eşi, ikinci bebeğin cinsiyetini ve ismini açıkladı!

Okan Kurt, ikinci bebek için Demet Akalın’ı ikna edebilirse erkek çocuk istediğini ve ismini de Ali koymayı istediğini açıkladı. Demet Akalın, henüz ikinci bebek için ikna olmadı.

 

Demet Akalın’dan Demet Şener’e Bomba Gönderme!

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ile bir dönem aşk yaşayan Demet Akalın ile önceki gün aynı mekanda pişti oldu. Mekan çıkışı muhabirlerin ‘Demet hanım da içerideydi, selamlaştınız mı’ sorusuna Şener; ‘Ben Demet Akalın’ı hiç tanımıyorum, neden selam vereyim. Arkadaşım bile değil. Benim için nötr bir insan, ne tanırım ne ederim. Bu böyle bilindiği gibi değil, hayatımda hiçbir zaman ‘merhabam’ olmadı ki, şimdi ‘merhaba’ diyeyim. Eğer Demet’i görseydim hiçbir tepkim olmazdı. Ne olacak ki hepimiz küçücük bir camiada yaşıyoruz. Herkesle karşılaşabiliriz. Aradan 16 yıl geçti, bırakın artık. Hayatta daha önemli şeyler var’’ cevabını verdi.

 

Son dakika! Tarkan’ın bebeğinin cinsiyeti açıklandı!

Usta sanatçı Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile geçtiğimiz sosyal medya hesabından baba olacağını açıklayan Megastar Tarkan’ın bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Akay, “Aldığım duyumlara göre Tarkan’ın kızı oluyor” dedi. Beren Saat’e değinen Onur Akay, hamile olduğu yönündeki iddiaların asılsız olduğunu iddia etti.

 

Seren Serengil, bardağı fırlatıp stüdyoyu terk etme hareketi hakkında açıklama yaptı!

Seren Serengil, “Bugün yayını terk ettiğim yazılmış bu tabii ki doğru değil sabah 05.00′ ten beri ayaktaydım ağzıma ne bir lokma ne bir damla içecek girmeden tahliye olup yayına koştum o kadar ağzım kurudu ki konuşmamı engelledi asistanımdan kola istedim çünkü önüme su koymuşlardı ve ben su içemiyorum bir yudum aldım ölüyorum sandım o kadar ağzıma süremiyorum yayında da kola demek reklama giriyor diye ben kolaya kahve diyorum 3 kere söylememe rağmen asistanım cep telefonuyla oynamaya devam etti ve beni görmediği için gidip kendim aldım içeceğimi yanına gidip onu uyardım sonra da kolamı alıp yayına döndüm ona biraz kızdım niye beni görmüyor diye.” dedi.

 

Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’unun kim olduğu belli oldu mu? Yanıtı haberimizde…

Çocuklar Duymasın izleyicileri, bir süredir dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Havuç’u kimin canlandıracağını merak etmeye başladı. Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın’ın başlamasına yakın “Ben artık farklı projeler yapmak istiyorum. Tekrar ‘Havuç’ olmak istemiyorum.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı Birol Güven’in sosyal medya hesabından “Havuç eve dönüyor. Çocuklar Duymasın’da Havuçlu günler başlıyor.” şeklinde yaptığı paylaşım, Furkan Kızılay’ın kararından vazgeçtiği ve Çocuklar Duymasın’a geri döneceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak, çok geçmeden ünlü oyuncu Furkan Kızılay sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Herkese merhaba aldığım pek çok sorudan sonra bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Çocuklar duymasına geri dönmüyorum.’Havuç çocuklar duymasına geri dönüyor’ haberinin benimle bir alakası yoktur.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

 

Survivor 2018’de Hakan Hatipoğlu için karar verildi!

Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz hafta oyun sırasında konsantresini kaybederek sakatlandı. Hemen ilk müdahalesi yapılan ve ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Hatipoğlu’nun akıbeti merak ediliyordu. Yarışmaya devam edip etmeyeceği merak edilen Hakan Hatipoğlu hakkında beklenen açıklamayı Acun Ilıcalı dün akşam yayınlanan bölümde yaptı. Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu’nun yarışmaya devam edeceğini açıkladı.

 

İzzet Yıldızhan’dan ’10. çocuğu benden olsun’ diyen Seda Akgül’e sürpriz yanıt!

Seda Sayan, İzzet Yıldızhan’a TV8 kanalında magazin programı sunuculuğu yapan Seda Akgül’ün “10. çocuğu benden yapsın” şeklindeki konuşmalarını belirtti. Yıldızhan, bu espiriye “Benim artık halim yok, tükendim. Sondu, daha bitti” diye yanıt verdi. Seda Sayan da İzzet Yıldızhan’a “Yeter bence de, bu ne be” diyerek espirili dille takıldı.

 

Acun Ilıcalı açıkladı: Gamze’nin Survivor hayatı bitti!

Gamze’nin akıbeti hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Gamze doktor kontrolü altındaydı. Doktorumuz Metin Kuş, Gamze’nin Survivor’a devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Gamze’nin Survivor hayatı bitti. Kendisini biliyorsunuz Recep İvedik’ten hatırlıyoruz. Ama fiziksel olarak orasının film, burasının ise gerçek olduğunu anlamış oldu. Şu anda Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yerine yeni yarışmacı gelecek ve takıma dahil olacak.” dedi.

 

Yaşar İpek’ten Seren Serengil için duygusal paylaşım

Seren Serengil, hapse girmeden önce sosyal medya hesabından Yaşar İpek ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak “Herkese teşekkür ettim seni unuttum . erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre.. yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı …unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! bnm için savaşacak bnmle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş.. bugün seni benim hakkımda birilerinin tv da atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm sana ne bir kahve yapmışlığım var ne vermiş olduğum bir emek var ..kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın … kötü günde ne kadar iyi geldin hoş geldin ???????? @yasaripekofficial” notunu yazarak aşkını ilan etmişti.

 

Kardeşini aklamak için Müge Anlı’ya koştu, Balçiçek İlter teşekkür etti

Süleyman K.’nin ablası Sultan Hanım, Olay Yeri programına katılarak kardeşi hakkında konuşulan hiçbir şeyi ve suçlamaları kabul etmedi. Aksine Ecem’in, annesi Esra Hanım’a kötü davrandığını iddia etti ve kardeşinin bu işte parmağı olmadığını ifade etti. Bu konuşmalarının ardından bir daha da Balçiçek İlter’in programına katılmadı. Sultan Hanım, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı ve kardeşi Süleyman K.’yi aklamaya çalıştı. Ayrıca, Ecem’in babası Gökhan Bey’i suçlayıcı şekilde konuştu. Müge anlı ise, olaya prim vermedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler