Ana SayfaÜnlülerEmrah'tan, dönercilik yapmaya başlayan oğlu Tayfun'a gönderme!

İlgili Postlar

Emrah’tan, dönercilik yapmaya başlayan oğlu Tayfun’a gönderme!

Emrah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. “Ders al ve yoluna devam et…” diyen Emrah’ın, dönercilik yapmaya başlayan oğlu Tayfun’a gönderme yaptığı dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Emrah’tan oğlu Tayfun’a ilginç gönderme

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, sık sık arasının bir türlü iyi olmadığı oğlu Tayfun ile ilgili konularla gündeme geliyor. Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi isimli dizide rol alan Emrah, dizi setinde çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından “Geçmişin keşkeleri… Geleceğin endişeleri ile oyalanma… Ders al ve yoluna devam et…” notu ile yayınladı. Emrah’ın bu paylaşımı, oğlu Tayfun’a gönderme yaptığı şeklinde algılandı.

İşte o paylaşım

Gel oğlum 6 yıl oldu artık bitsin

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile babası Emrah’a sitem eden ya da sevgisini ifade eden Tayfun, son olarak yaptığı paylaşım ile duygusal bir çağrıda bulunmuş ve “Biliyorum ki göreceksin bu resmi duyacaksın bunları evet biliyorum, ya içten içe gördüğün zaman yine bana söyleneceksin kızacaksın yada içten içe bir boşluğa bırakacaksın kendini onu da biliyorum evet, zor mu ki, ne olurdu arasan ‘Gel oğlum 6 yıl oldu artık bitsin’ desen, ‘nereye kadar böyle’ desen, eskisi gibi baba oğul gururlu gururlu benimle resimler çekinsen… Benimle derbi maçlarında iddiaya girerdin yine girmez miyiz, resim koyarsın mesela bir sabah kahvaltısında ‘Oğullarımla sabah kahvaltım’ diye, ben bile heyecanlanıyorum yazarken, yaşamayalım mı evlat baba ilişkisini. ‘Gelsen’ desen, ‘evet hatalarımız oldu, sen de ben de anladık’ desen, ben koşa koşa gelir elini öperim zaten. Unutma ben senin sana hayran olan seni idol olarak gören oğlunum ve bir gün kazandığın ödülünü senin yerine almaya gideceğim günü hep hayal ederek bekliyorum. Affetmek Allah’a mahsustur ve hatalar insanlar için bunları okuduğunda umarım biraz olsun eski günleri hatırlarsın başımı okşadığın beni öptüğün o yılları… Seni seviyorum ben Babam benim.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Tayfun, son zamanlarda dönercilik yapmaya başladığı haberleri ile gündeme geliyor.

Emrah kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler