Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de Hakan Hatipoğlu için karar verildi!

İlgili Postlar

Survivor 2018’de Hakan Hatipoğlu için karar verildi!

Kıyasıya rekabetle mücadelenin omuz omuza olduğu yarışma programı Survivor 2018’de, Acun Ilıcalı’dan sürpriz açıklama. Ilıcalı, dün akşam oynanan ödül oyunu sonrasında gönüllüler takımında mücadele eden Hakan Hatipoğlu’nun akıbetini açıkladı. Hakan Hatipoğlu Survivor’a devam edecek mi? sorusunun yanıtı haberimizde…

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için mücadele ettiler. Oyunun ödülü pizza olunca, yarışmacılar büyük bir hırsla yarıştılar. Çetin bir mücadele sonunda oyunun kazananı, gönüllüler takımı oldu. 10 – 2 gibi bir farkla kazanan gönüllüler takımı, ünlüler takımını mağlup etti.

Hakan Hatipoğlu Survivor’a dönecek mi?

Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz hafta oyun sırasında konsantresini kaybederek sakatlandı. Hemen ilk müdahalesi yapılan ve ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Hatipoğlu’nun akıbeti merak ediliyordu. Yarışmaya devam edip etmeyeceği merak edilen Hakan Hatipoğlu hakkında beklenen açıklamayı Acun Ilıcalı dün akşam yayınlanan bölümde yaptı. Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu’nun yarışmaya devam edeceğini açıkladı.

Gamze Survivor’dan ayrıldı

Survivor 2018’de yarışan Gamze de rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Ancak, o Hakan Hatipoğlu kadar şanslı değildi. Gamze, Survivor’a devam edemedi. Acun Ilıcalı, Gamze’nin Survivor hayatının bittiğini “Gamze doktor kontrolü altındaydı. Doktorumuz Metin Kuş, Gamze’nin Survivor’a devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Gamze’nin Survivor hayatı bitti. Kendisini biliyorsunuz Recep İvedik’ten hatırlıyoruz. Ama fiziksel olarak orasının film, burasının ise gerçek olduğunu anlamış oldu. Şu anda Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yerine yeni yarışmacı gelecek ve takıma dahil olacak.” sözleri ile açıklamıştı.

Survivor’da sağlık önemli

Acun Ilıcalı, yaptığı bir açıklamada, Survivor’da sağlığa çok önem verdiklerini “Survivor’da çok değerli bir doktorla çalışıyoruz. Kendisi benim de sağlığımı emanet ettiğim birisi. Doktorumuz Metin Kuş, bu konularda çok hassas. Tam olarak ikna olmadığı sürece izin vermiyor. Sağlık konusunda çok hassasız hiç bir risk almayacağız. Bir yarışmacı oynamak istemediğini söylediği anda oynamıyor. Doktorumuz oynayabileceğine inanıyorsa da yine oynamaz ama karşı takıma seçme hakkı veriyoruz bu durumda. Ama bunun nedeni yıllar önce aldığımız bir karar. Biz riski her türlü minimize edelim. Biz her türlü tedbiri bu yüzden alıyoruz. Kendisini iyi hissetmediğini söyleyen yarışmacı bizde hiç bir türlü yarışmaz.” sözleri ile açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler