Ana SayfaDizilerÇukur 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Öldüğü sanılan Vartolu Yamaç'ın elinde mi?

İlgili Postlar

Çukur 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Öldüğü sanılan Vartolu Yamaç’ın elinde mi?

Çukur’da nefesler tutuldu! Geçtiğimiz bölümde ölen ve hatta cenazesi kaldırılan Vartolu Sadettin yaşıyor mu? Herkes bu sorunun yanıtını ararken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında dikkat çekici bir ayrıntı göze çarptı. Selim’in vurulması ile çılgına dönen Yamaç, görünmeyen bir kişiye “Selim gidiyor. Bir abimi aldın, öbürü de ölüyor!” diyerek silah doğrultuyor. Bu anlar, Vartolu’nun ölüp ölmediği sorusunun alevlenmesine neden oldu. Detaylar haberimizde…

Çukur 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur dizisinin 18. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, öyle dikkat çekici bir detay var ki akıllara “Vartolu ölmedi mi?” sorusunu getirdi. Zaten, herkes geçtiğimiz haftadan beri “Vartolu gerçekten öldü mü?” sorusunun yanıtını arıyordu. Yeni fragmandaki detay göze çarpınca soru daha da kuvvetlendi.

Vartolu ölmedi mi? Yamaç’ın elinde mi?

Çukur dizisinin 18. yeni bölüm fragmanında, son bölümün son sahnesinde Medet tarafından silah doğrultulan Yamaç’a siper olup vurulan Selim, yeni bölüm fragmanında yaşam mücadelesi veriyor. Zorlu bir ameliyat geçiren Selim, yaşayacak mı? Yoksa, kardeşini korumak uğruna can mı verecek? Yamaç, kendisini korumak isterken vurulan ağabeyi Selim için çok üzülüyor. Fragmanda gösterilmeyen birine gidip silah doğrultuyor ve “Selim gidiyor. Bir abimi aldın, öbürü de ölüyor! Selim ölürse seni yaşatmam!” diyor. Yamaç’ın silah doğrulttuğu kişi kim? Yoksa, Vartolu ölmedi de Yamaç’ın elinde mi? Fragmanda kafa karıştıran bu sahnenin ardından “Vartolu Sadettin ölmedi mi?” soruları ayyuka çıktı. Çukur’un önümüzdeki hafta pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde, tüm bu soruların yanıtlarını bulacağız. Yeni bölüm nefes kesen sahneleri ile yine pazartesi akşamına damgasını vuracak gibi görünüyor.

Vartolu ölmez

Habertürk yazarı Esin Övet, geçtiğimiz günlerde Çukur dizisi hakkında kaleme aldığı yazısında “Önceki gün yine ‘Çukur’a kilitlendik. Pazartesi günleri inanın sokaklar, mekanlar bomboş. ‘Çukur’ günü ilan edildi resmen. Kiminle konuşsam “Çukur”dayım diyor. Hatta evlerde ‘Çukur’ partileri yapılmaya başlandı. Birçok kişi “Hadi bende toplanalım, ‘Çukur’ izleyelim” diyor. Ben bu hafta tam konsantre olmak için yalnız izledim. Önemli bir bölümdü. Vartolu Sadettin’nin tabutunu gördük mü gördük. Ama bu iş daha burada bitmez. Vartolu ölmez, ben size söyleyeyim. Öyle bir yerden çıkar ki hepimiz şaşırırız ve ‘Çukur’ da bu yıla damgasını çok büyük vurur.” diye yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler