Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 18. yeni bölüm fragmanından heyecan verici detaylar...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölüm fragmanından heyecan verici detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yine gerilim tavan yapıyor. Ufak Tefek Cinayetler’in 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, yine gerilim, entrika, sinsi planlar, oyunlar ve bozma çabaları göze çarpıyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanından dikkat çekici detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 18. yeni bölüm fragmanı

17. bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Star Tv’nin iddialı projesi Ufak Tefen Cinayetler isimli dizinin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Oya evlenmek üzere olan arkadaşı ile birlikte Sarmaşık sitesindeki satılık olan bir eve bakmak için gidiyor. Evin bahçesinde arkadaşı ile birlikte sohbet eden Oya, evden emlakçı Nihal ile birlikte Merve ve Burcu’nun çıktığını görüyor. Merve, her zamanki sivri dilli tarzı ile Oya’ya sataşmaya başlıyor. Burcu’nun evi aldığını ve artık onların bakmasına gerek kalmadığını ifade eden konuşmalar yapan Merve, Oya’nın boyun eğmeyen konuşma tarzına her zamanki gibi sinir oluyor. Ama Oya, tavrından ödün vermiyor. Burcu ise, Oya ve arkadaşına evi aldığını söyleyerek önlerini kesmeye çalışıyor. Ancak, Oya’nın arkadaşı bu diyalog karşısında kafayı eve takıyor ve evi almaya karar veriyor. Ev meselesi, Oya ve arkadaşı ile Merve ve Burcu’nun karşı karşıya gelmesine neden oluyor. Sarmaşık’taki evi, Oya’nın arkadaşının mı, yoksa Burcu’nun mu alacağı merak konusu oldu. Kıyasıya bir rekabet olacağı belli oldu. Bakalım bu düellonun kazananı kim olacak? Evi, Oya’nın arkadaşı mı, yoksa Burcu mu alacak? Yanıtı, önümüzdeki Salı günü yeni bölümde öğreneceğiz.

Star TV ekranlarının sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Ufak Tefek Cinayetler, bu istikrarını hala daha devam ettiriyor. 17 bölümü geride bırakan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, her salı günü ekranlara damga vuruyor. Önümüzdeki hafta salı günü, yine bomba gibi bir bölüm ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler