Ana SayfaDizilerParti vererek ekranlara veda eden dizi hangisi?

İlgili Postlar

Parti vererek ekranlara veda eden dizi hangisi?

Art arda gelen final haberlerine bir yenisi daha eklendi. Yetiştirme yurdunda kalan boynu bükük genç kızların dramını konu alan Kırgın Çiçekler dizisi için final kararı alındı. Dizi, veda partisi ile ekranlara veda edecek. Detaylar haberimizde…

Kırgın Çiçekler dizisi final kararı aldı

ATV ekranlarının 100 bölümdür iddialı şekilde yayın hayatını sürdüren sevilen dizisi Kırgın Çiçekler, artık sona doğru yaklaştı. İddialı dizi, final yapma kararı alındı.

Kırgın Çiçekler dizisinde veda partisi

Projenin patronu Mehmet Yiğit Alp, geçtiğimiz hafta ekibe final kararını açıklamıştı. Yapımcı, sette ekip ile birlikte pasta keserek finali kutladı. Bununla yetinmedi ve bir veda partisi düzenlemeye karar verdi. Dizinin tüm ekibi, 26 Şubat akşamı Ağaoğlu Maslak’taki Çukur isimli mekanda düzenlenecek olan büyük bir parti ile dizinin finalini kutlayacak.

Kırgın Çiçekler iddialı geldi, iddialı gidiyor

NTC Medya’nın projesi olan Kırgın Çiçekler isimli dizi, 2015 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Dizi, reyting listesinde 50 hafta birinci, 50 hafta da ikinci olmayı başardı. Beş genç kızın yetiştirme yurdunda büyümesi ve yaşadığı dramı işleyen Kırgın Çiçekler dizisi, Nil Keser, Hazar Motan ve Aleyna Solaker gibi genç yeteneklerin tanınmasına ve ünlü birer oyuncu olmasına vesile oldu. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizinin sevenleri, final kararı ile büyük bir üzüntü yaşadı. Kırgın Çiçekler dizisi, bu sezon final bölümü ile  ekranlara veda ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler