Ana SayfaDizilerAdı: Zehra dizisi yarın akşam başlıyor!

İlgili Postlar

Adı: Zehra dizisi yarın akşam başlıyor!

Yeni bir dizi başlıyor! Adı: Zehra dizisi, iddialı konusu ve birbirinden değerli oyuncuları ile sezona damgasını vuracak gibi görünüyor. Adı: Zehra dizisinin konusu ne, ne zaman yayınlanmaya başlayacak, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde…

Adı: Zehra dizisinin konusu ne?

FOX TV ekranlarından iddialı bir proje daha. Adı: Zehra dizisi, Berlin’de son derece tutucu ve yoksul bir Türk ailesinin göçmen kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in başına gelen dramatik olayları konu alıyor. Berlin’de sefil bir yaşam süren Zehra’nın, İstanbul’da zengin ancak kötü sırlar ve korkunç bir suçla çevrelenmiş olan konaktaki ilginç yaşamı, izleyicileri derinden sarsacak.

Zehra, otoban kenarında ölüme terk ediliyor

Zehra, ailesinin namusuna leke sürdüğü gerekçesi ile otoban kenarında ölüme terk ediliyor. Ne kimliği, ne de parası olmayan Zehra, beklenmedik olayların içinde harmanlanması sonucunda yedi yıldan beri kayıp olan Hande isimli bir genç kızın yerine geçiyor. Kayıp kızın annesi Almanya’ya, Türk konsolosluğuna davet edilir ve Zehra’yı kendi kızı Hande olarak teşhis eder. Kızını bulmanın sevincini yaşayan anne, Zehra’yı Hande olarak alır ve İstanbul’a evine götürür.

Zehra, yeni hayatında Hande oluyor. Gerçek Hande’ye ne oldu?

Yeni hayatının ona daha büyük dertler getireceğinden habersiz olan Zehra, yeni annesi ile birlikte İstanbul’a gidip yeni hayatına başlar. Ancak, aklındaki sorular onu rahatsız eder. Zehra, bir annenin nasıl olup da öz kızını tanıyamadığını, Zehra’yı Hande olarak teşhis ettiğini bir türlü anlayamaz. Bunun yanı sıra, gerçek Hande’ye ne olduğunu da merak eder. Annesi, acaba gerçekten de Zehra’yı kızı Hande’ye mi benzetti? Yoksa, bir şey mi saklıyor? Peki, gerçek Hande’ye ne oldu?

Zehra, karşılaştığı tehlikeler ile nasıl baş edecek?

Zehra, yeni Hande olarak başladığı hayatında aklındaki soruların yanıtlarını öğrenip bir bir sırları çözerken, başının büyük bir dertte olduğunu da anlayacaktır. Bir yandan öz ağabeyi ve babasından kaçmaya çalışan, bir yandan da yeni hayatındaki sırları çözmeye çalışan Zehra, karşılaştığı tehlikeler ile yüzleşmeye çalışırken, bir yandan da hayatının aşkı ile karşılaşacak.

Adı: Zehra dizisi, yarın akşam saat 20:00’de Fox TV ekranlarında başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler